Home >> Ochelari stenopici Pinholes > Ochelari stenopici Pinholes >> Ochelari stenopici Pinholes

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ochelari stenopici Pinholes

Ochelari stenopici Pinholes reduc durerile de ochi si de cap cauzate de lucrul indelungat in fata calculatorului sau ecranului monitor,Vindecati-va vederea !Purtatii numai 15 minute pe zi !
45,00 RON

 

Descriere produs:

Ochelari STENOPICI Pinholes -pentru corectarea vindecarea vederii produs lipsa stoc.

Vindecati-va vederea !
Purtatii numai 15 minute pe zi !

Cine poate folosi ochelari stenopici pentru vindecarea vederii ?

Ochelarii cu perforatii pot fi folositi si de cei care nu au probleme cu vederea preventiv (fiind echivalentul unui aparat de fitnes pentru cei care merg la sala sa aibe un corp perfect modelat) precum si de cei cu deficiente de vedere care prin antrenament sa reviatlizeze muschii ochiului si in final sa vada fara ochelari .

Cine nu poate folosi ochelari stenopici pentru vindecarea vederii ?

Copii mici care au hipermetropie accentuata. Acestia trebuie sa isi acomodeze ochiul cat mai mult posibil pentru a-si reduce hipermetropia la un nivel mai scazut. Aceasta este metoda dinamica a naturii de rafinare a acuitatii vizuale la tanarul in crestere si ar trebui combatuta .

Mai este nevoie de altceva in afara de ochelarii stenopici pentru refacerea si/sau pastrarea unei vederi bune ?

Paralel cu purtarea zilnica 15-20 de minute de ochelari stenopici trebuie neaparat sa efectuati exercitii de numai 5 minute de doua ori pe zi .

Iata cele 9 exercitii  pentru inbunatatirea vederii ce trebuie sa faceti zilnic :

1. Asezati-va comod si incepeti sa urmariti cu ochii linia nasului , fara sa clipiti .Numarati pana la 10 dupa care inchideti si relaxati ochii. Repetati exercitiul de 5 ori .

2. Avand capul in pozitia normala incercati sa cuprindeti cu vederea umarul drept. Numarati pana la 10 dupa care relaxati ochii.      Repetati exercitiul si pentru umarul stang. Fiecare umar are nevoie de 5 serii de exercitii .

3. Imaginativa ca aveti in fata ochilor un ceas imens . Incercati sa delimitati centrul acestuia. Apoi mentinand capul nemiscat , localizati orice ora doriti . Numarati pana la 10 si reveniti in centrul ceasului imaginar . Acest exercitiu trebuie repetat de 10 ori alegand diverse ore . Deasemenea il puteti face si cu ochii inchisi .

4. Marcati pe o oglinda zona corespunzatoare ochilor si asezati-va in fata ei la o distanta de 2 metri . Este bine sa folositi pentru marcaj o carioca de culoare rosie sau neagra (sau la nevoie folositi rujul !).Priviti mai sus de acest punct  si incercati sa focalizati un obiect care se reflecta in oglinda . Numarati pana la 5 dupa care lasati privirea sa ajunga in punctul marcat .

 Repetati exercitiul de 5 ori .

5. Cu un pix in mana tineti bratul departat si incercati sa il apropiati treptat de nas fara a-l atinge (urmariti cu atentie traseul pixului) .Departati pixul si repetati exercitiul de 5-10 ori .

6. Rotiti ochii de 5 ori in directia acelor de ceasornic dupa care repetati exercitiul in directia opusa .

7. Inchideti ochii si strangeti-i bine in timp  ce numarati pana la 5, dupa care ii deschideti larg si numarati din nou pana la 5 .

  Repetati exercitiul de 5-10 ori .

8. Inchideti ochii si masati-i cu miscari circulare folosind varfurile degetelor, timp de 1-2 minute .

9. Incalziti palmele pana se infierbanta si le aplicati pe ochi fara sa se atinga intre ele timp de 1 minut .

  Repetati de 3 ori .

Aceste exercitii se pot face in orice moment al zilei pentru a inviora ochii obositi

Beneficiile ochelariilor stenopici cu perforati


   
Ajuta sa vedeti clar la mica si mare distanta
    Elimina stresul si incordarea cauzate de ochelari
    Previne miopia, presbiopia si astigmatismul progresiv
    Elimina dependenta de ochelari
    Activeaza capacitatea vizuala naturala de a vedea clar
    Promoveaza obiceiuri bune pentru vedere
    Ajuta la imbunatatirea vederii in mod natural

Ochelari STENOPICI Pinholes au o retea de gaurele pe lentile si sunt un mijloc sigur, ieftin si comod pentru corectarea vederii, daca sunt purtati pentru numai 15 minute pe zi.

Ei reduc de asemenea ritmul inimii, durerile de cap si tensiunea.
Explicatii:
- Datorita gaurelelor, razele incidente sunt focalizate deja in fata ochiului, apoi proiectate de retina in zona vederii clare. Acest efect este cunoscut ca efectul de diafragma in cazul camerelor de luat vederi.
- Imaginea clara activeaza creierul pentru a focaliza in totalitate imaginea prin folosirea muschilor oculari. Cu ajutorul lentilelor ochelarilor traditionali imaginea este proiectata in planul retinei pentru a se obtine claritatea. Din aceasta cauza muschii oculari devin “lenesi”, iar dupa un timp va fi nevoie de lentile mai puternice. Folosind ochelarii pinhole, pinholes, stenopici cu gaurele, ochiul trebuie sa ,,sara’’ de la o gaura la alta pentru formarea imaginii totale.
- Acest proces de fixare, prin alegerea continua a micilor gaurele inseamna antrenarea oculara prin care claritatea si alimentarea cu sange a ochilor devin mai bune.
- Vederea la apropiere si la distanta inseamna de multe ori solicitarea cronica a muschilor oculari. Potrivit experientelor, antrenarea ochilor prin folosirea zilnica de 15 – 20 minute a ochelarilor pinhole, pinholes, stenopici cu gaurele rezulta o imbunatatire insemnata a capacitatii de vedere.
- Ochelarii pinhole asigura posibilitatea de vindecare in cazul astigmatismului (deformatie a ochiului ce limiteaza vederea corecta), fotosensibilitatii exagerate si prevenire a durerilor cauzate de solicitarea ochilor.
- Cei care au probleme cu ochii pot folosi preventiv ochelarii. De exemplu in cazul tensiunii oculare cronice cauzate de lucrul in fata ecranelor, monitoarelor.
Avantaje:
- Antreneaza automat muschii oculari.
- Sarcina retinei scade la jumatate.
- Reduc durerile de ochi si de cap cauzate de lucrul indelungat in fata calculatorului sau ecranului.
- Completeaza excelent antrenarea ochilor pentru imbunatatirea vederii.
- Nu trebuie recomandare de la medic, nu au niciun efect secundar.
Utilizare:
- Persoanele cu vedere normala ii pot purta preventiv.
- Se recomanda ca persoanele cu ochi cu focalizare slaba sa se acomodeze treptat cu exercitiile inca neobisnuite, de aceea timpul de folosire la inceput trebuie sa fie de 15 minute si care poate fi marit mai tarziu.
- Pentru dolicitarea completa a muschilor oculari se recomanda folosirea ochelarilor atat la vederea la distanta (in spatiul liber), cat si la vederea in apropiere (in spati inchise), de exemplu la citire. In spatiile inchise poate sa apara necesitatea maririi intesitatii luminii pentru ca plasticul intunecat micsoreaza intesitatea luminii.
- Ochelarii pinhole pot fi folositi in timpul vizionarii programelor TV.

Vezi si ochelari pentru vindecarea vederii  sau ochelari cu perforatii


 

 

Produse din aceeasi categorie