Home >> Ochelari stenopici Pinholes > Ochelari pentru vindecarea vederii >> Ochelari pentru vindecarea vederii

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ochelari pentru vindecarea vederii

Ochelari pentru vindecarea vederii reduc durerile de ochi, de cap cauzate de lucrul indelungat in fata calculatorului sau ecranului monitor,Vindecati-va vederea !Purtatii numai 15 minute pe zi!
45,00 RON

 

Descriere produs:

Ochelari pentru vindecarea vederii, ochelari stenopici, ochelari cu perforatii   produs lipsa stoc
               Cine poate folosi ochelari stenopici pentru vindecarea vederii ?

Ochelarii cu perforatii pot fi folositi si de cei care nu au probleme cu vederea preventiv (fiind echivalentul unui aparat de fitnes pentru cei care merg la sala sa aibe un corp perfect modelat) precum si de cei cu deficiente de vedere care prin antrenament sa reviatlizeze muschii ochiului si in final sa vada fara ochelari .

Cine nu poate folosi ochelari stenopici pentru vindecarea vederii ?

Copii mici care au hipermetropie accentuata. Acestia trebuie sa isi acomodeze ochiul cat mai mult posibil pentru a-si reduce hipermetropia la un nivel mai scazut. Aceasta este metoda dinamica a naturii de rafinare a acuitatii vizuale la tanarul in crestere si ar trebui combatuta .

Mai este nevoie de altceva in afara de ochelarii stenopici pentru refacerea si/sau pastrarea unei vederi bune ?

Paralel cu purtarea zilnica 15-20 de minute de ochelari stenopici trebuie neaparat sa efectuati exercitii de numai 5 minute de doua ori pe zi .

Iata cele 9 exercitii  pentru inbunatatirea vederii ce trebuie sa faceti zilnic :

1. Asezati-va comod si incepeti sa urmariti cu ochii linia nasului , fara sa clipiti .Numarati pana la 10 dupa care inchideti si relaxati ochii. Repetati exercitiul de 5 ori .

2. Avand capul in pozitia normala incercati sa cuprindeti cu vederea umarul drept. Numarati pana la 10 dupa care relaxati ochii.      Repetati exercitiul si pentru umarul stang. Fiecare umar are nevoie de 5 serii de exercitii .

3. Imaginativa ca aveti in fata ochilor un ceas imens . Incercati sa delimitati centrul acestuia. Apoi mentinand capul nemiscat , localizati orice ora doriti . Numarati pana la 10 si reveniti in centrul ceasului imaginar . Acest exercitiu trebuie repetat de 10 ori alegand diverse ore . Deasemenea il puteti face si cu ochii inchisi .

4. Marcati pe o oglinda zona corespunzatoare ochilor si asezati-va in fata ei la o distanta de 2 metri . Este bine sa folositi pentru marcaj o carioca de culoare rosie sau neagra (sau la nevoie folositi rujul !).Priviti mai sus de acest punct  si incercati sa focalizati un obiect care se reflecta in oglinda . Numarati pana la 5 dupa care lasati privirea sa ajunga in punctul marcat .

 Repetati exercitiul de 5 ori .

5. Cu un pix in mana tineti bratul departat si incercati sa il apropiati treptat de nas fara a-l atinge (urmariti cu atentie traseul pixului) .Departati pixul si repetati exercitiul de 5-10 ori .

6. Rotiti ochii de 5 ori in directia acelor de ceasornic dupa care repetati exercitiul in directia opusa .

7. Inchideti ochii si strangeti-i bine in timp  ce numarati pana la 5, dupa care ii deschideti larg si numarati din nou pana la 5 .

  Repetati exercitiul de 5-10 ori .

8. Inchideti ochii si masati-i cu miscari circulare folosind varfurile degetelor, timp de 1-2 minute .

9. Incalziti palmele pana se infierbanta si le aplicati pe ochi fara sa se atinga intre ele timp de 1 minut .

  Repetati de 3 ori .

Aceste exercitii se pot face in orice moment al zilei pentru a inviora ochii obositi

Beneficiile ochelariilor stenopici cu perforati


   
Ajuta sa vedeti clar la mica si mare distanta
    Elimina stresul si incordarea cauzate de ochelari
    Previne miopia, presbiopia si astigmatismul progresiv
    Elimina dependenta de ochelari
    Activeaza capacitatea vizuala naturala de a vedea clar
    Promoveaza obiceiuri bune pentru vedere
    Ajuta la imbunatatirea vederii in mod natural

                                              Cum functioneaza ochiul ?
    Lumina intra prin cornee – o membrana transparenta convexa care acopera globul ocular. Forma sa curbata permite ca lumina sa intre din diferite unghiuri pentru a fi concentrata sub forma de unda de lumina ce intra in pupila.
    Pupila regleaza cantitatea de lumina care intra in ochi si trece unda de lumina in cristalin.
    Cristalinul focalizeaza unda de lumina prin umoarea vitroasa si pe retina aproape de spatele ochiului. Muschiul ciliar controleaza cristalinul cu scopul de a-i da forma corecta pentru a permite focalizarea exacta a imaginii pe retina.
    Cand ajunge pe retina, adica acea parte a ochiului care este de fapt sensibila la lumina, ea transmite informatia catre nervul optic care in schimb trimite imaginea catre creier.

Vederea perfecta la ochiul neasistat inseamna ca cristalinul ochiului focalizeaza razele de lumina din diverse unghiuri intr-un singur punct precis direct pe retina, in spatele ochiului.

In cazul celor care sufera de tulburari refractive ale ochiului, in care cristalinul este prea slabit sau corneea ori globul ocular este deformat, razele de lumina divergente se focalizeaza in fata sau in spatele retinei, aruncand o imagine nefocalizata pe retina insasi. Aceasta zona nefocalizata de lumina este cunoscuta sub denumirea de „cerc de difuziune”.

Cand priviti un obiect neclar, creierul dvs. deplaseaza focarul ochiului inainte si inapoi, pana se obtine o crestere a contrastului. Daca nu se obtine nici o crestere a contrastului, lasa obiectul nefocalizat. In timpul acestui proces, muschii oculari sunt mai folositi, iar acest exercitiu regulat, sustine procesul de focalizare.

Ochelarii cu perforatii au o adancime infinita a focarului, asa ca,  chiar daca ochiul nu este focalizat corect, obiectele vor apare ca si cum ar fi in focar. Foarte important este ca ei elimina imprastierea luminii pe retina, ameliorand vederea.

Datorita perforatiilor, razele incidente sunt focalizate deja in fata ochiului, apoi proiectate pe retina, in zona vederii clare. Acest efect este cunoscut ca efectul de diafragma in cazul camerelor de luat vederi. Imaginea aproape clara activeaza creierul pentru a focaliza in totalitate imaginea prin folosirea muschilor oculari.

Lentilele ochelarilor stenopeici au perforatii minuscule dispuse la distanta egala, diametrul lor fiind de cca. 1mm – 1,5 mm. In contrast, diametrul mediu al pupilei in conditii de luminozitate normala a zilei este de cca. 4mm.

Vezi prezentare  Youtube

Cheia o reprezinta antrenarea muschiului ocular

 

Cand ne antrenam muschii, ei devin mai puternici si mai flexibili. Cand ne antrenam muschii oculari, spre aceasta zona curge mai mult sange  care transporta nutrienti si oxigen. Acesta va hrani celulele si va oferi materialele de constructie pentru ca celulele sa-si mentina o stare sanatoasa. Totusi, majoritatea activitatilor/exercitiilor pentru ochi sunt uni-dimensionale: stanga si dreapta, sus si jos, si circular. Nu exista atat de multe exercitii eficiente pentru ochi care sa poata antrena muschiul ocular pentru a regla focalizarea ochilor. Cu ochelarii stenopeici se poate obtine acest lucru fara efort.

La fel ca in cazul unei lentile de aparat foto cu auto-focalizare, cu ochelarii stenopeici, muschii oculari se vor misca pentru a regla focalizarea ochilor. Nici macar nu trebuie sa faceti vreun efort. Functia reflexa a muschilor oculari permite ca focalizarea sa se realizeze in mod automat.

Prin folosirea ochelarilor stenopici in mod regulat, muschii oculari vor deveni puternici si flexibili, se va imbunatati vederea dumneavoastra - situatie care va deveni permanenta.

 

Ochiul slab si neantrenat, fara ochelarii stenopeici

 

La un ochi slab, razele de lumina care intra in cristalinul ochiului nu sunt toate focalizate intr-un singur loc pe retina. De exemplu, razele a b f g, necesita mai multa focalizare din partea cristalinului pentru a ajunge pe aceeasi suprafata ca razele c d e, care sunt mai aproape de centru.

Razele c d e sunt mereu focalizate, indiferent de afectiunea ochiului, si formeaza o imagine clara pe retina. Aceasta imagine clara este bruiata de imaginea incetosata cunoscuta sub denumirea de „cerc de difuziune” format de razele a b f g.

 

Ochiul slab si neatrenat, cu ochelarii stenopeici

 

Cand este folosita lentila cu perforatii, doar razelor c d e li se permite sa formeze o imagine pe retina si nu apare niciun cerc de difuziune care sa blocheze imaginea clara.

Prin folosirea unei lentile cu multiple perforatii, pe retina se formeaza mai multe imagini focalizate si se vede o imagine clara, naturala. De asemenea, muschii oculari nu trebuie sa faca niciun efort, caci singurele razele care intra in ochi sunt deja focalizate. Prin urmare apare un efect extraordinar de relaxare.

 

Beneficiile  ochelarilor pentru vindecarea vederii:

Atentie! Ochelarii cu perforatii nu inlocuiesc folosirea ochelarilor clasici, insa pot fi utilizati ca si metoda auxiliara preventiva precum si ca metoda de relaxare si imbunatatire a privirii.

Folosirea cu regularitate a acestor ochelari ajuta la exersarea muschilor oculari si ajuta ochii sa se relaxeze la sfarsitul unei zile obositoare, fiind astfel foarte folositori.

Ochelari pentru vindecarea vederii sunt foarte folositori pentru aceia care petrec mult timp in fata monitorului sau a televizorului. Ei ajuta la exersarea muschilor oculari, asa cum o realizeaza si alte forme de exersare.

    Ajuta sa vedeti clar la mica si mare distanta
    Elimina stresul si incordarea cauzate de ochelari
    Previne miopia, presbiopia si astigmatismul progresiv
    Elimina dependenta de ochelari
    Activeaza capacitatea vizuala naturala de a vedea clar
    Promoveaza obiceiuri bune pentru vedere
    Ajuta la imbunatatirea vederii in mod natural

  Vezi si ochelari cu perforatii sau ochelari stenopici pinholes .


 

 

Produse din aceeasi categorie