Home >> Pronat > Alimente bio >> Tocanita de Quinoa cu legume bio 120g

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Tocanita de Quinoa cu legume bio 120g

Tocanita de Quinoa cu legume bio 120g
12,50 RON

 

Descriere produs:

Tocanita de Quinoa cu legume bio 120g

Tocanita de Quinoa cu legume bio 120g


Produs 100% Bio natural, fără coloranţi, arome sau conservanţi artificiali.

Preparare ușoară si rapidă

 

Quinoa este originară din America de Sud, unde creşte la mari altitudini (chiar şi la 4000 de m!). Boabele mici, relativ rotunde, de culoare alb-cenuşiu-gălbui sunt foarte de hrănitoare şi foarte sănătoase, bogate în proteine şi, evident, lipsite de colesterol.

Popularitatea quinoa este de dată recentă şi se datorează studiilor efectuate pe boabele de quinoa care au scos în evidenţă calităţile ei: foarte hrănitoare, benefică pentru organism – în special pentru rinichi şi problemele sistemului circulator cauzate de colesterolul crescut, etc. 

Ingrediente: Quinoa* prefiartă 70%, legume uscate* 28% ( linte galbenă*, ceapă*, dovlecei*, morcovi*, roșii*, țelină*, pătrunjel*), supă de legume* (sare de mare*, legume* ( ceapă*, morcovi*, roșii*, telină*, pătrunjel*),  zahăr brun*, făină de orez*, extract de drojdie*, ulei de palmier*, turmeric*, leuştean*, nucşoară*, usturoi*, piper negru*), sare.

 

Mod de preparare: turnați conținutul pachetului în 300-350 ml apă rece. Incălziți până la fierbere, apoi lăsați la foc mic 8 minute, amestecând din când în când. Pentru o savoare deosebită adăugați ulei de măsline sau unt, apă, sare și condimente după gust.

Acest produs este gata de preparat și servit.

Savurați un preparat sănatos și delicios!

Ambalat in Germania de Pronat.

 


 

 

Produse din aceeasi categorie