Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> ANTIDEPRESIV 80cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ANTIDEPRESIV 80cps HERBAGETICA

ANTIDEPRESIV antistres, imbunatateste managementul stresului, antioxidsnt, imbunatateste unele calitati cognitive (atentia,memoria si capacitatea de concentrare)
34,82 RON

 

Descriere produs:

ANTIDEPRESIV 80 capsule

 
-Anxiolitic, antistres!
 
-Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale. 
 
-Ce este extractul uscat? 
-Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. 
 
-Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. 
 
-Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decat simpla pulbere de planta. 
 
-Dintre extractele vegetale, fara doar si poate, cel obtinut din sunatoare este cel mai puternic remediu cunoscut in lupta cu drepresia. 
 
-Un studiu-gigant facut simultan in Germania, Olanda si Danemarca, pe mii de pacienti, a obiectivat efectele extraordinare ale extractului obtinut din aceasta planta contra depresiei si a simptomelor sale asociate. 
 
-Însa in produsul ANTIDEPRESIV mai exista si alte extracte, care potenteaza actiunea sunatoarei si care, fara doar si poate, merita cunoscute mai bine: Extractul de Ginseng siberian, cu 0,8% euleuterozide, este cunoscut ca un puternic remediu adaptogen, ceea ce „tradus” inseamna ca mareste rezistenta organismului la stresul psihic si organic, ajutand la mentinerea capacitatilor cognitive si emotionale nealterate. 
 
-Extractul de Passiflora este unul din cele mai bune produse naturale pentru combaterea anxietatii (starilor de teama fara un motiv aparent), a instabilitatii emotionale si a insomniei. Are o actiune sedativa, care este completeaza efectul principalului extract, despre care vom vorbi in continuare. 
 
-Extractul de Sunatoare, cu 0,3% hipericina, are – conform studiilor clinice efectuate – puternice efecte contra depresiei, a sindroamelor anxios-depresive, precum si contra unor boli somatice care apar pe fondul depresiei (de exemplu: obezitate, diabet, ulcer, tulburari hepato-biliare). De asemenea, sunatoarea previne episoadele de instabilitate emotionala, cu treceri rapide de la o stare launtrica la alta, specifice pesoanelor supuse la stres si la tensiune psihica, la supraefort sau la privare de somn. Nu in ultimul rand, sunatoare combate starile de astenie, mareste unele capacitati cognitive, cum ar fi atentia sau puterea de concentrare. 
 
-Compozitie: 
-extract hidroalcoolic uscat (maltodextrina) sunatoare (Hypericum perforatum) cu 0,3% hypericina 131,25 mg, extract din radacini de ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) cu min. 0,8% eleutherozide 43,75 mg, pulbere din varfuri inflorite de sunatoare (Hypericum perforatum) 43,75 mg, pulbere din parti aeriene de floarea pasiunii (Passiflora incarnata) 43,75 mg, pulbere din radacina de urzica (Urtica dioica) 43,75mg, pulbere din parti aeriene de pelinita (Artemisia vulgaris) 43,75 mg. 
 
-Actiuni:
* antidepresiv
* anxiolitic
* imbunatateste managementul stresului
* imbunatateste calitatea somnului
* antioxidant
* imbunatateste unele calitati cognitive (atentia,memoria si capacitatea de concentrare)
 
-Indicatii (in baza studiilor stiintifice acceptate international):
-Se utilizeaza ca adjuvant in:
* depresie, depresie bipolara
* sindrom depresiv-anxios
* astenie
* instabilitate emotionala
* stres
* tensiune psihica (de ex, inaintea examenelor, la supraefort, in mediu cu stimuli puternici
* boli somatice care apar pe fondul depresiei (obezitate, diabet, ulcer, tulburari hepato-biliare)
 
-Administrare: 
-De regula, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. O cura dureaza 60-90, putand fi reluata dupa o pauza de 15-30 de zile. 
 
-Precautii: 
-În cazuri rare, poate produce insomnie, anxietate, fotosensibilitate la nivelul retinei si al pielii. 
-Nu se recomanda expunerea de durata la soare, pe timpul curei. 
 
-Contraindicatii: 
-Nu se recomanda femeilor insarcinate, care alapteaza si copiilor. 
 
-PREZENTARE PRODUS: 
-flacon cu 80 capsule ANTIDEPRESIV 

 

 

Produse din aceeasi categorie