Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> ANXIOLITIC 80cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ANXIOLITIC 80cps HERBAGETICA

ANXIOLITIC antidepresiv, imbuntateste managementul stresului, micsoreaza dependenta de alcool si de nicotina
34,82 RON

 

Descriere produs:

ANXIOLITIC 80 capsule

 
 
-Calmant, somnifer, antidepresiv!
 
-Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale.
 
-Ce este extractul uscat? 
-Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. 
 
-Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. 
 
-Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decat simpla pulbere de planta. 
 
-Tocmai din acest motiv, produsul ANXIOLITIC are in componenta sa extracte de plante cu actiune echilibranta psiho-emotionale. 
 
-Mai exact, acest supliment este o combinatie de plante medicinale si extracte din plante medicinale, cu efecte de eliminare a starilor de anxietate si de panica, precum si de stabilizare a starii emotionale. 
 
-Principalele ingrediente active ale acestui supliment sunt doua extracte uscate:
 
-Extractul de Passiflora este cunoscut drept unul din cele mai bune produse naturale pentru combaterea anxietatii (starilor de teama fara un motiv aparent), a atacurilor de panica, a instabilitatii emotionale si a insomniei. Are o actiune sedativa, care este foarte bine completata de catre urmatorul extract despre care vom vorbi.
 
-Extractul de Sunatoare, cu 0,3% hipericina, vine sa completeze si sa corecteze actiunea Passiflorei, Sunatoarea avand o puternica actiune antidepresiva si imbunatatind anumite abilitatii cognitive, cum ar fi atentia, discernamantul sau capacitatea de concentrare.
Testele clinice arata ca extractul din aceasta planta are puternice efecte in sindroamele anxios-depresive, in bolile somatice (gastrita, ulcer, tulburari hepato-biliare) generate de catre stres.
De asemenea, sunatoarea previne episoadele de instabilitate emotionala, cu treceri rapide de la o stare launtrica la alta, specifice pesoanelor supuse la stres si la tensiune psihica, la supraefort sau la privare de somn.
 
-Compozitie: 
-extract hidroalcoolic uscat 10:1 din parti aeriene de floarea pasiunii (Passiflora incarnata) 131,25mg, extract hidroalcoolic uscat (maltodextrina) din parti aeriene de sunatoare (Hypericum perforatum) cu min. 0,3% hypericina 43,75mg, pulbere din parti aeriene de roinita (Melissa officinalis) 43,75mg, pulbere din parti aeriene de floarea pasiunii (Passiflora incarnata) 43,75mg, pulbere din flori de tei (Tilia platyphyllus) 43,75mg, pulbere din varfuri de isop (Hyssopus officinalis) 43,75mg
 
-Actiuni: 
-anxiolitic
-calmant
-somnifer usor
-imbunatateste calitatea somnului
-antidepresiv
-imbuntateste managementul stresului
-micsoreaza dependenta de alcool si de nicotina
 
-Administrare: 
-De regula, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. O cura dureaza intre 30 si 90 de zile, in functie de necesitati, fiind urmata de 10-21 de zile de pauza, dupa care administrarea se poate relua.
 
-Precautii: 
-A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza. 
 
-Poate interactiona cu medicamente sau suplimente alimentare cu actiune sedativa, tranchilizanta, antidepresiva, la administrarea concomitenta. 
 
-Poate afecta reflexele conducatorilor auto si ale persoanelor care manipuleaza utilaje. 
 
-Poate produce fotosensibilitate la nivelul retinei si al pielii. Nu se recomanda expunerea de durata la soare, pe timpul curei.
 
-Contraindicatii: 
-Nu se administreaza copiilor.

 

 

Produse din aceeasi categorie