Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> DORMOSEDAL 80cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

DORMOSEDAL 80cps HERBAGETICA

DORMOSEDAL creste calitatea somnului, previne trezirile nocturne,antidepresiv usor, anxiolitic, imbunatateste managementul stresului
34,82 RON

 

Descriere produs:

 DORMOSEDAL 80 capsule

 
-Induce somnul, creste calitatea somnului, previne trezirile nocturne!
 
-Ce este extractul uscat? 
-Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. 
 
-Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. 
 
-Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decat simpla pulbere de planta. 
 
-In cazul produsului DORMOSEDAL, nu mai putin de trei extracte uscate intra in componenta sa, toate avand efecte de imbunatatire a somnului si a capacitatii de relaxare, pe diverse cai. 
 
-De altfel, este cunoscut faptul ca, in cazul insomniei si al tulburarilor de somn, efecte mult mai bune se obtin prin administrarea unui complex de plante medicinale decat prin administrarea uneia singure.
Sa cunoastem in continuare mai bine cele trei extract care intra in compozitia acestui supliment complex:
 
-Extractul de Passiflora este cunoscut drept unul din cele mai bune produse naturale pentru inducerea somnului, dar si pentru combaterea nervozitatii, a anxietatii (starilor de teama fara un motiv aparent), a atacurilor de panica, a instabilitatii emotionale.
Unele studii arata ca extractul de Passiflora previne si cosmarurile, inclusiv cele insotite de trezire si de dificultatea de a adormi ulterior.
Are o actiune sedativa, care este foarte bine completata de catre urmatorul extract despre care vom vorbi.
 
-Extractul de Sunatoare, cu 0,3% hipericina, vine sa completeze si sa corecteze actiunea Passiflora, Sunatoarea ajutand la imbunatatirea somnului, care va fi mai linistit, cu intreruperi mai putine si cu vise mai clare. De asemenea, Sunatoare inlatura in multe cazuri starile de stupoare, de ameteala sau somnolenta de la trezire.
 
-Extractul de Ginseng siberian, cu 0,8% euleuterozide, este cunoscut ca un puternic remediu adaptogen, ceea ce "tradus" inseamna ca mareste rezistenta organismului la stresul psihic si organic, ajutand la mentinerea capacitatii de relaxare si de relaxare, chiar si in cazul suprasolicitarii psihice sau nervoase ori a altor conditii improprii din punct de vedere emotional.
 
-COMPOZITIE: 
-extract hidroalcoolic uscat 10:1 din parti aeriene de floarea pasiunii (Passiflora incarnata) 131,25 mg, parti aeriene pulbere de floarea pasiunii (Passiflora incarnata) 87,5 mg, pulbere din flori de tei (Tilia platyphyllus) 87,5 mg, extract hidroalcoolic (maltodextrina) din parti aeriene cu min.0,3% hipericina din sunatoare (Hypericum perforatum) 21,875 mg, extract din radacina de gGinseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) cu min. 0,8% eleutherozide 21,875 mg.
 
-Actiuni:
* somnifer
* imbunatateste calitatea somnului
* anxiolitic
* antidepresiv usor
* imbunatateste managementul stresului
 
-Indicatii (in baza studiilor stiintifice acceptate international):
-Se utilizeaza ca adjuvant in:
* insomnie (dificultate in a adormi, treziri nocturne frecvente, somn agitat, somn prea scurt)
* insomnie pe fond de anxios sau anxios-depresiv
* cosmaruri, pavor nocturn
* stare de oboseala matinala
* sindrom de oboseala cronica
 
-ADMINISTRARE: 
-Cate 2-4 capsule, inainte de culcare. 
 
-Efectul apare poate aparea la prima administrare, dar si prin cumul, in cadrul unei cure de 21-28 de zile, in functie de particularitatile fiecarei persoane in parte.
 
-PRECAUTII SI CONTRAINDICATII: 
-A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza. 
 
-Poate interactiona cu medicamente sau suplimente alimentare cu actiune sedativa, tranchilizanta, antidepresiva, la administrarea concomitenta. 
 
-Poate afecta reflexele conducatorilor auto precum si ale persoanelor care manipuleaza utilaje. Nu se administreaza copiilor.
 
-PREZENTARE PRODUS: 
-flacon cu 80 capsule DORMOSEDAL 

 

 

Produse din aceeasi categorie