Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> FLUXXTEM - ANTIAGING 80cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

FLUXXTEM - ANTIAGING 80cps HERBAGETICA

FLUXXTEM - ANTIAGING intineritor al pielii,(stimuleaza productia de colagen), stimuleaza activitatea gonadelor, antioxidant, stimuleaza regenerarea celulelor nervoase
58,03 RON

 

Descriere produs:

 Fluxxtem Anti-Aging - 80cps

 
Aceasta gama de remedii are la baza cațiva stimulatori 100% naturali de celule stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarșit, putandu-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigura ulterior creșterea și regenerarea organismului (celulele stem adulte).
 
Inca din anii 90, medicii chinezi au observat ca o categorie de principii active, secretate de catre niște alge albastre-verzi, microscopice, determina creșterea numarului de celule stem adulte produse in organism. Apoi, studii canadiene au aratat ca prin administrare algelor albastre-verzi este stimulata migrarea celulelor stem catre organele afectate. Dintre aceste alge, cel mai puternic stimulator de celule stem este așa numita alga AFA - o prescurtare de la denumirea științifica: Aphanizomenon flos-aquae, care in traducere inseamna floarea ascunsa sub ape. 
 
Este o raritate a naturii, existand un singur loc in lume unde crește in cantitați suficiente și are proprietațile terapeutice optime: lacul Klamath din Oregon, Statele Unite. Studiile arata ca aceasta alga AFA se preteaza foarte bine la combinații cu extracte de plante, care ajuta la migrarea celulelor stem exact spre organele unde este nevoie de ele. Pornind de la aceasta observație a fost creat și acest produs, FLUXXTEM Anti-Aging.
 
Unul din domeniile predilecte de utilizare a stimulatorilor de celule stem in prezent este cel al reintineririi (in engleza: anti-aging). Alga AFA, chlorella, siliciul și seleniul organic relanseaza activitatea hormonala, ajuta la refacerea sistemului nervos, la recapatarea mobilitații articulare, confera pielii elasticitate (prin creșterea proporției de țesut colagen) și stralucire. Datorita efectelor antioxidante puternice, ajuta la incetinirea semnificativa a intensitații proceselor de imbatranire a organismului.
 
Mod de administrare: cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi
 
Compozitie/capsula: Ashwagandha (Withania somnifera), extract hidroalcoolic 4:1(guma arabica), radacini -150mg, Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae), pulbere -100mg, Coada calului (Equisetum arvense), extract 6:1, parti aeriene cu 7% Si -50mg, Drojdie de bere (Saccharomyces cervisiae), extract cu Se -50mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere -30mg, Spirulina (Spirulina maxima), pulbere -20mg. Capsula tare de gelatina
 
Actiuni: Stimuleaza productia de celule stem adulte, intineritor al pielii,(stimuleaza productia de colagen), stimuleaza activitatea gonadelor, antioxidant, stimuleaza regenerarea celulelor nervoase, stimuleaza sistemul imunitar.
 
Precautii: A se administra cu precautie femeilor insarcinate si care alapteaza

 

 

Produse din aceeasi categorie