Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> FLUXXTEM - IMUNOSTIM 80cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

FLUXXTEM - IMUNOSTIM 80cps HERBAGETICA

FLUXXTEM - IMUNOSTIM 80cps HERBAGETICA Stimuleaza productia de celule stem adulte, stimuleaza sistemul imunitar,stimuleaza producerea de interferon, stimuleaza actiunea macrofagelor
58,00 RON

 

Descriere produs:

FLUXXTEM - IMUNOSTIM 80cps HERBAGETICA Stimuleaza productia de celule stem adulte, stimuleaza sistemul imunitar, stimuleaza producerea de interferon, stimuleaza actiunea macrofagelor

 
Aceasta gama de remedii are la baza cațiva stimulatori 100% naturali de celule stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarșit, putandu-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigura ulterior creșterea și regenerarea organismului (celulele stem adulte).
 
Inca din anii 90, medicii chinezi au observat ca o categorie de principii active, secretate de catre niște alge albastre-verzi, microscopice, determina creșterea numarului de celule stem adulte produse in organism. Apoi, studii canadiene au aratat ca prin administrare algelor albastre-verzi este stimulata migrarea celulelor stem catre organele afectate. Dintre aceste alge, cel mai puternic stimulator de celule stem este așa numita alga AFA - o prescurtare de la denumirea științifica: Aphanizomenon flos-aquae, care in traducere inseamna floarea ascunsa sub ape. Este o raritate a naturii, existand un singur loc in lume unde crește in cantitați suficiente și are proprietațile terapeutice optime: lacul Klamath din Oregon, Statele Unite. Studiile arata ca aceasta alga AFA se preteaza foarte bine la combinații cu extracte de plante, care ajuta la migrarea celulelor stem exact spre organele unde este nevoie de ele. Pornind de la aceasta observație a fost creat și acest produs, FLUXXTEM Imunostim.
 
Imbunatațirea activitații sistemului imunitar este, fara doar și poate, domeniul unde stimulatorii de celule stem iși dovedesc cel mai clar eficiența. Alga AFA și ganoderma, precum și ceilalți iumonstimulatori din compoziția acestui produs, favorizeaza producerea de catre maduva spinarii a limfocitelor B și a leucocitelor, maresc producția de anticorpi cu efect antiviral și antibacterian, maresc pe ansamblu capacitatea de lupta a sistemului imunitar impotriva infecțiilor respiratorii, urinare, hepatice, contra tumorilor.
 
Mod de administrare FLUXXTEM Imunostim : cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.
 
Compozitie/capsula: Ganoderma (Ganoderma lucidum),extract – 87,5 mg, Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus), extract, cu 0,8% eleutherozide – 87,5 mg, Alga afa (Aphnizomenon flos-aquae),pulbere – 87,5 mg, Astragalus (Astragalus membranaceus ), pulbere -26,25 mg, Gheara matei (Uncaria tomentosa), radacina, pulbere- 26,25 mg, Spirulina (Spirulina maxima), pulbere – 17,5 mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere -17,5 mg. Capsula tare de gelatina.
 
Actiuni FLUXXTEM Imunostim: Stimuleaza productia de celule stem adulte, stimuleaza sistemul imunitar,stimuleaza producerea de interferon, stimuleaza actiunea macrofagelor, a celulelor T si afactorului de necroza tumorala, stiuleaza producerea de anticorpi, antiviral, bacteriostatic.
 
Precautii FLUXXTEM Imunostim : A se administra cu prudenta persoanelor care au suferit operatie de transplant de organe sau urmeaza tratament cu imunomodulatoare. Poate interactiona cu produse cu efect anticonvulsivant, antiagregant–plachetar, anticoagulant sau cu Digoxina, la administrare concomitenta.
Contraindicatii FLUXXTEM Imunostim : Contraindicat persoanelor hipertensive.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FLUXXTEM - IMUNOSTIM 80cps HERBAGETICA pret

FLUXXTEM - IMUNOSTIM 80cps HERBAGETICA ieftin

FLUXXTEM - IMUNOSTIM 80cps HERBAGETICA forum

FLUXXTEM - IMUNOSTIM 80cps HERBAGETICA indicatii

FLUXXTEM - IMUNOSTIM 80cps HERBAGETICA tratament


 

 

Produse din aceeasi categorie