Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> GLICEMOSTABIL 80cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

GLICEMOSTABIL 80cps HERBAGETICA

GLICEMOSTABIL diuretic, reduce colesterolulul,stimulent al activitatii pancreasului, diuretic, antioxidant, protector vascular
34,82 RON

 

Descriere produs:

 GLICEMOSTABIL 80 capsule 

 
 
-Hipoglicemiant, diuretic, reduce colesterolulul!
 
-ACTIUNI:
* hipoglicemiant
* stabilizeaza valorile glicemiei
* stimulent al activitatii pancreasului
* diuretic
* reduce colesterolul si trigliceridele
* antioxidant
* protector vascular
* normalizeaza apetitul.
 
-INDICATII (in baza studiilor stiintifice acceptate international):
 
-Se utilizeaza ca adjuvant in:
* diabet tip I (ajuta la reducerea dozelor de insulina)
* diabet tip II
* sindrom metabolic
* colesterol si trigliceride marite
* glicemie oscilanta
 
-Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale.
 
-Ce este extractul uscat? 
-Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. 
 
-Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. 
 
-Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic decat simpla pulbere de planta, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice,. 
 
-In cazul produsului GLICEMOSTABIL, nu mai putin de trei extracte uscate intra in componenta sa, toate avand efecte de scadere si de stabilizare a a glicemiei pe diverse cai. 
 
-De altfel, este cunoscut in fitoterapie faptul ca in cazul diabetului, efecte mult mai bune se obtin prin administrarea unui complex de plante medicinale decat prin administrarea uneia singure. 
 
-Sa cunoastem in continuare mai bine trei dintre componentele acestui supliment foarte complex: 
-Extractul de Momordica este cunoscut drept unul din cele mai bune produse naturale pentru scaderea glicemiei si, mai mult, pentru stabilizarea valorilor acesteia – lucru de maxima importanta in cazul suferinzilor de diabet, dar si de cei care sufera de alte sindroame metabolice. 
 
-Studiile de medicina experimentala si clinice arata uluitoarele proprietati ale extractului din aceasta planta, care reduce rezistenta organismului la insulina, stimuleaza producerea de insulina in organism si chiar stimuleaza refacerea celulelor Beta ale pancreasului.
 
-Extractul de Ginseng siberian vine sa completeze actiunea Momordica, avand efecte hipoglicemiante directe, dar ajutand in acelasi timp si organismul sa se adapteze la stres, care are un rol major in aparitia si evolutia nefasta a diabetului.
 
-Extractul de Cicoare – studiile de medicina experimentala au aratat ca administrarea de extract de cicoare reduce glicemia cu aproximativ 20%. De asemenea, cicoarea reduce producerea de glucoza la nivel hepatic si stimuleaza secretia de insulina din celulele pancreatice. Trebuie notat ca extractul de cicoare reduce si trigliceridele cu 19% si colesterolul total cu 16%, ceea ce este de un real ajutor diabeticilor, prevenind complicatiile cardiovasculare ale bolii, care sunt cele mai periculoase.

 

 

Produse din aceeasi categorie