Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> HEPATOPROTECTOR 80cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

HEPATOPROTECTOR 80cps HERBAGETICA

HEPATOPROTECTOR coleretic, reduce transaminazele, antioxidant, colagog, reduce colesterolul negativ (LDL) si trigliceridele,reduce reactivitatea la stres.
36,82 RON

 

Descriere produs:

 HEPATOPROTECTOR 80 capsule 

 
 
-Tonic hepatic, coleretic, reduce transaminazele, antioxidant!
 
-ACTIUNI:
* tonic hepatic
* drenor hepato-biliar
* coleretic
* colagog
* reduce valorile transaminazelor
* stimulent imunitar
* antioxidant
* reduce colesterolul negativ (LDL) si trigliceridele
* favorizeaza mentinerea structurii normale a ficatului
* reduce reactivitatea la stres.
 
-INDICATII (in baza studiilor stiintifice acceptate international):
 
-Plantele din compozitia acestui produs se utilizeaza ca adjuvant in:
* hepatita virala A
* hepatita virala B
* hepatita virala C
* hepatita la alcoolici
* steatoza hepatica („ficat gras”)
* ciroza (formele compensate)
* diskinezie biliara
* tulburari hepatice post-intoxicare
 
-Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale.
 
-Ce este extractul uscat? 
-Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic decat simpla pulbere de planta, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice. 
 
-Tocmai din acest motiv, produsul HEPATOPROTECTOR, care contine extract de plante cu actiune tonica hepatica si antivirala, are o mare eficienta pentru tonifierea, detoxifierea si protejare a ficatului.
 
-Extractul de Armurariu este, fara doar si poate, considerat in momentul de fata cel mai bun produs, natural sau de sinteza, pentru protejarea ficatului de actiunea infectiilor virale, a intoxicatiilor alcoolice sau de alta natura. Actiunea sa se datoreaza unui complex de flavonoide, substante naturale cu efecte terapeutice demonstrate in cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C etc.), in cazul cirozei hepatice (stadiile incipiente, nu si cele in care boala este decompensata).
 
-Extractul de Cicoare are o puternica actiune antitoxica, favorizeaza regenerarea celulei hepatice si mentinerii structurii normale a ficatului, prevenind procesele de fibrozare. Extractul de Sunatoare, cu 0,3% hipericina, vine sa completeze efectele tonicelor hepatice “clasice” cu o o actiune extrem de importanta pentru gestionarea afectiunilor hepatice: echilibrarea emotionala. Aceasta in contextul in care s-a demonstrat prin studii recente ca o stare psiho-emotionala buna efectiv impiedica evolutia afectiunilor hepatice si, mai mult, poate cataliza efecte semnificative de ameliorare.
 
-Extraxtul de Sunatoare, cu 0.3% hipericina, vine sa completeze efectele tonicelor hepatice "clasice" cu o actiune extrem de importanta pentru gestionarea afectiunilor hepatice: echilibrarea emotionala. Aceasta in contextul in care s-a demonstrat prin studii recente ca o stare psiho-emotionala buna efectiv impiedica evolutia afectiunilor hepatice si, mai mult, poate cataliza efecte semnificative de ameliorare.

 

 

Produse din aceeasi categorie