Home >> Remedia R&D > Cosmetice >> CREMA DIOSMIREM 100ml (tub) REMEDIA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA DIOSMIREM 100ml (tub) REMEDIA

anticancerigen, hipoglicemiant, antioxidant, posibilitatea utilizarii in tratamentul sindromului premenstrual
19,15 RON

 

Descriere produs:

 Prezentare

- tub crema 100 ml
 
Compozitie:
 
extract flavonoidic micronizat de Citrus aurantium, standardizat sa contina:
- diosmina 450mg
- hesperidina 50mg
 
Caracteristici:
 
Suplimentele alimentare reprezinta o alternativa atractiva la tratamentul traditional în cazul varicelor si hemoroizilor. Bioflavonoidele (numite în trecut vitamina P), în special bioflavonoidele din fructele de Citrus, îmbunatatesc circulatia venoasa prin întarirea peretelui vascular si prin actiunea antiinflamatoare si antioxidanta la nivelul acestuia.
 
Diosmina este un glicozid flavonoidic prezent în compozitia fructelor de Citrus. Folosirea ca tonic venos, drenor limfatic si vasculoprotector a diosminei are o istorie de 30 de ani. Studii clinice urmaresc evidentierea si a altor efecte terapeutice: anticancerigen, hipoglicemiant, antioxidant, posibilitatea utilizarii in tratamentul sindromului premenstrual.
Hesperidina are un efect antiinflamator, vasculoprotector si de scadere a permeabilitatii vaselor de sânge, cercetarile au evidentiat si efecte benefice asupra tensiunii arteriale, colesterolemiei, densitatii osoase, precum si actiuni antioxidante si anticarcinogene.
 
Numeroase studii au relevat capacitatea cuplului diosmina-hesperidina de a ameliora sau chiar de a elimina efectele circulatiei venoase deficitare manifestate prin senzatia de greutate, edem si crampe nocturne la nivelul picioarelor, precum si a discomfortului produs de hemoroizi. Diosmina si hesperidina actioneaza sinergic, efectul combinatiei fiind superior oricareia dintre componente utilizate ca monoterapie.

 

 

Produse din aceeasi categorie