Home >> Remedia R&D > Cosmetice >> CREMA DIOSMIREM 30ml (tub) REMEDIA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA DIOSMIREM 30ml (tub) REMEDIA

creste tonusul venos diminuand staza venoasa si creste rezistenta vasculara si diminueaza permeabilitatea vaselor,inlatura oboseala picioarelor
7,20 RON

 

Descriere produs:

 COMPOZITIE:

 
-diosmina 5% (extract standardizat de citrus aurantium)
 
-hesperidina
 
-vaselina, 
 
-apa, 
 
-lanolina, 
 
-alcool celtic, 
 
-hidroxid de sodiu, 
 
-nipagin.
 
 
 
 
 
ACTIUNI
 
Studiile farmacologice au demonstrat ca diosmina isi manifesta actiunea la diverse nivele: creste tonusul venos diminuand staza venoasa si creste rezistenta vasculara si diminueaza permeabilitatea vaselor. prezinta o activitate clinica utila la nivelul peretelui vascular, imbunatatind circulatia, cu diminuarea edemelor si a starilor inflamatorii asociate. la nivel capilar diosmin creste rezistenta si impermeabilitatea microcirculatiei venoase, avand deci indicatii in toate cazurile de fragilitate capilara.
 
diosmina este un glicozid flavonoidic prezent in compozitia fructelor de citrus. folosirea ca tonic venos, drenor limfatic si vasculoprotector a diosminei are o istorie de 30 de ani. studii clinice urmaresc evidentierea si a altor efecte terapeutice: anticancerigen, hipoglicemiant, antioxidant, posibilitatea utilizarii in tratamentul sindromului premenstrual.
 
hesperidina are un efect antiinflamator, vasculoprotector si de scadere a permeabilitatii vaselor de sange, cercetarile au evidentiat si efecte benefice asupra tensiunii arteriale, colesterolemiei, densitatii osoase, precum si actiuni antioxidante si anticarcinogene.
 
numeroase studii au relevat capacitatea cuplului diosmina-hesperidina de a ameliora sau chiar de a elimina efectele circulatiei venoase deficitare manifestate prin senzatia de greutate, edem si crampe nocturne la nivelul picioarelor, precum si a discomfortului produs de hemoroizi. diosmina si hesperidina actioneaza sinergic, efectul combinatiei fiind superior oricareia dintre componentele utilizate ca monoterapie.
 
 
 
INDICATII: 
 
-inlatura oboseala picioarelor, 
 
-imbunatateste circulatia periferica, 
 
-elimina staza venoasa
 
- flebectazii, 
 
-flebalgii, 
 
-eczeme
 
- sindromului postflebitic
 
- tumefactia si edemele gambei
 
 
 
ADMINISTRARE: 
 
-1-2 aplicatii locale, in zona interesata, cum ar fi suprafata ulcerata si zona imediat circumscrisa.
 
 
 
PRECAUTII
 
crema se administreaza la femei insarcinate doar in caz de necesitate efectiva, sub supravegherea medicului.
 
 
 
CONTRAINDICATII
 
crema - nu se exclude posibilitatea aparitiei, mai ales dupa tratament prelungit a fenomenelor de sensibilizare si iritare cutanata, caz in care se impune intreruperea tratamentului si adoptarea masurilor terapeutice corespunzatoare.
 
 
 
AMBALAJ
 
30ml
 
 
 
LABORATOARELE REMEDIA
 

 

 

Produse din aceeasi categorie