Home >> Remedia R&D > Suplimente Nutritive >> DIOSMIREM 30cpr + CREMA 30ml REMEDIA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

DIOSMIREM 30cpr + CREMA 30ml REMEDIA

efect antiinflamator, vasculoprotector si de scadere a permeabilitatii vaselor de sânge, actiuni antioxidante si anticarcinogene.
18,14 RON

 

Descriere produs:

 Diosmirem 30 cpr+crema 30ml

 
Compozitie:
 
extract flavonoidic micronizat de Citrus aurantium, standardizat sa contina: 
- diosmina     450mg
- hesperidina  50mg
 
Caracteristici:
 
 
Suplimentele alimentare reprezinta o alternativa atractiva la tratamentul traditional în cazul varicelor  si hemoroizilor.
 
Bioflavonoidele (numite în trecut vitamina P), în special bioflavonoidele din fructele de Citrus, îmbunatatesc circulatia venoasa prin întarirea peretelui vascular si prin actiunea antiinflamatoare si antioxidanta la nivelul acestuia.
 
 
 
Diosmina
 
este un glicozid flavonoidic prezent în compozitia fructelor de Citrus. Folosirea ca tonic venos, drenor limfatic si vasculoprotector a diosminei are o istorie de 30 de ani. Studii clinice urmaresc evidentierea si a altor efecte terapeutice: anticancerigen, hipoglicemiant, antioxidant, posibilitatea utilizarii în tratamentul sindromului premenstrual.
 
 
 
Hesperidina
 
are un efect antiinflamator, vasculoprotector si de scadere a permeabilitatii vaselor de sânge, cercetarile au evidentiat si efecte benefice asupra tensiunii arteriale, colesterolemiei, densitatii osoase, precum si actiuni antioxidante si anticarcinogene. 
 
Numeroase studii au relevat capacitatea cuplului diosmina-hesperidina de a ameliora sau chiar de a elimina efectele circulatiei venoase deficitare manifestate prin senzatia de greutate, edem si crampe nocturne la nivelul picioarelor, precum si a discomfortului produs de hemoroizi.
 
Diosmina si hesperidina actioneaza sinergic, efectul combinatiei fiind superior oricareia dintre componente utilizate ca monoterapie

 

 

Produse din aceeasi categorie