Home >> Remedia R&D > Suplimente Nutritive >> DIOSMIREM 30cpr REMEDIA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

DIOSMIREM 30cpr REMEDIA

adjuvant in tratamentul manifesta-rilor insuficientei venoase cronice la nivelul venelor hemoroidale (hemoroizi) sau la nivelul membrelor inferioare
13,06 RON

 

Descriere produs:

 Diosmirem 30 Cpr REMEDIA

 

Diosmirem 30 comprimate
Compozitie: 
 
Diosmirem contine 500 mg extract flavonoidic microni-zat de Citrus aurantium, standardizat sa contina: 
diosmina 450 mg 
hesperidina 50 mg 
 
Excipienti pentru un comprimat: lactoza, kollidon, ami-don glicolat de sodiu, dioxid de siliciu, talc, acid stearic, celuloza microcristalina.
Diosmirem 30 Cpr REMEDIA
 
Caracteristici: 
 
Suplimentele alimentare reprezinta o alternativa atractiva la tratamentul traditional in cazul varicelor si hemoroizilor. Bioflavonoidele (numite in trecut vitamina P), in special bioflavonoidele din fructele de Citrus, imbunatatesc circulatia venoasa prin intarirea peretelui vascular si prin actiunea antiinflamatoare si antioxi-danta la nivelul acestuia. 
 
Diosmina este un glicozid flavonoidic prezent in compozitia fructelor de Citrus. Folosirea ca tonic venos, drenor limfatic si vasculoprotector a diosminei are o istorie de 30 de ani. Studii clinice urmaresc evidentierea si a altor efecte terapeutice: anticancerigen, hipoglice-miant, antioxidant, posibilitatea utilizarii in tratamentul sindromului premenstrual. 
 
Hesperidina are un efect antiinflamator, vascu-loprotector si de scadere a permeabilitatii vaselor de sange, cercetarile au evidentiat si efecte benefice asupra tensiunii arteriale, colesterolemiei, densitatii osoase, precum si actiuni antioxidante si anticarcino-gene. 
 
Numeroase studii au relevat capacitatea cuplului diosmina-hesperidina de a ameliora sau chiar de a elimina efectele circulatiei venoase deficitare manifes-tate prin senzatia de greutate, edem si crampe nocturne la nivelul picioarelor, precum si a discomfortului produs de hemoroizi. Diosmina si hesperidina actioneaza sinergic, efectul combinatiei fiind superior oricareia dintre componente utilizate ca monoterapie.
 
Recomandari: 
Extractul de Citrus standardizat in diosmina si hespe-ridina este util ca adjuvant in tratamentul manifesta-rilor insuficientei venoase cronice la nivelul venelor hemoroidale (hemoroizi) sau la nivelul membrelor inferioare, manifestata prin simptome precum senza-tie de greutate in picioare, durere, crampe nocturne, edeme.
 
Precautii si efecte adverse: 
In foarte putine cazuri au fost semnalate tulburari gastrointestinale minore. Nu se recomanda administrarea medicamentului in perioada de sarcina si alaptare. 
 
Mod de administrare: 
Doua comprimate pe zi, administrate dimineata si seara, in timpul meselor. In criza hemoroidala, se pot administra pana la 6 comprimate pe zi, pentru perioade foarte scurte (maxim 4 zile). 
Mentiuni: 
Acest produs este un supliment alimentar destinat exclusiv adultilor. 
 
A se citi modul de administrare inainte de folosire. 
 

 

 

Produse din aceeasi categorie