Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> FLUXXTEM - ARTICULAR 80cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

FLUXXTEM - ARTICULAR 80cps HERBAGETICA

FLUXXTEM intineritor al pielii (stimuleaza productia de colagen), stimuleaza activitatea gonadelor, antioxidant
59,03 RON

 

Descriere produs:

 FLUXXTEM ARTICULAR 80 capsule

 
-Fluxxtem Anti-Aging
 
-Cantitate: 
-80 capsule
 
-Producator: 
-Herbagetica
 
-Compozitie/capsula: 
-Cartilaj de rechin, pulbere -150mg
-Coaja de Salcie (Salix alba), extract hidroalcoolic cu peste 25% salicina-110mg 
-Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) - pulbere -100mg
-Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere -20mg
-Spirulina (Spirulina maxima), pulbere -20mg
 
-Actiuni: 
-stimuleaza productia de celule stem adulte
-intineritor al pielii (stimuleaza productia de colagen)
-stimuleaza activitatea gonadelor
-antioxidant
-stimuleaza regenerarea celulelor nervoase
-stimuleaza sistemul imunitar
 
- Indicații (în baza studiilor științifice acceptate internațional):
-Plantele din compozitia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:
 
*artrita si poliartrita reumatoida
 
*reumatism degenerativ (termeni sinonimi: osteoartrita sau osteoartroza)
 
*polimialgie reumatica
 
*artrita psoriazica
 
*bursita
 
*tendinita
 
-Mod de administrare: 
-cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi
 
-Încă din anii 90, medicii chinezi au observat că o categorie de principii active, secretate de către niște alge albastre-verzi, microscopice, determină creșterea numărului de celule stem adulte produse în organism. 
 
-Apoi, studii canadiene au arătat că prin administrare algelor albastre-verzi este stimulată migrarea celulelor stem către organele afectate. 
 
-Dintre aceste alge, cel mai puternic stimulator de celule stem este așa numita algă AFA - o prescurtare de la denumirea științifică: Aphanizomenon flos-aquae, care în traducere înseamnă floarea ascunsă sub ape. 
 
-Este o raritate a naturii, existând un singur loc în lume unde crește în cantități suficiente și are proprietățile terapeutice optime: lacul Klamath din Oregon, Statele Unite. 
 
-Studiile arată că această algă AFA se pretează foarte bine la combinații cu extracte de plante, care ajută la migrarea celulelor stem exact spre organele unde este nevoie de ele.
 
-Unul din domeniile predilecte de utilizare a stimulatorilor de celule stem în prezent este cel al reîntineririi (în engleză: anti-aging). Alga AFA, chlorella, siliciul și seleniul organic relansează activitatea hormonală, ajută la refacerea sistemului nervos, la recăpătarea mobilității articulare, conferă pielii elasticitate (prin creșterea proporției de țesut colagen) și strălucire. 
 
-Datorită efectelor antioxidante puternice, ajută la încetinirea semnificativă a intensității proceselor de îmbătrânire a organismului.
 
-Acest supliment nutritiv face parte din categoria stimulatorilor naturali ai celulelor stem. 
 
-Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfârșit, putându-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman. 
 
-Ele sunt cele care construiesc diferitele organe încă dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigură ulterior creșterea și regenerarea organismului (celulele stem adulte). 
 
-Acest produs are la bază câțiva stimulatori 100% naturali de celule stem, între care se distinge prin valoarea sa terapeutică alga AFA. 
 
-Aceasta din urma, este o raritate a naturii deoarece exista un singur loc în lume unde crește în cantități suficiente și are proprietățile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath din Oregon, Statele Unite. 
 
-Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmenții albaștri și verzi, existenți in alga AFA, stimulează producția de celule stem din măduva spinării, în timp ce o altă categorie de substanțe conținute de alga AFA (niște polizaharide) stimulează migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. 
 
-Mai mult, in acest produs alga AFA este asociata si cu cartilajul de rechin, cu Chlorella, cu extractul de salcie cu minimum 25% salicilat. 
 
-Toate componentele acestui supliment au efecte antiinflamatoare articulare, favorizează menținerea și recăpătarea mobilității articulare, diminuează durerea articulară. 
 
-Stimulatorii de celule stem ajută la refacerea țesutului colagen din finele cartilaje din articulații, afectate de procesele degenerative specificie anumitor forme de artrită.

 

 

Produse din aceeasi categorie