Home >> Vita Care Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> VITAPLUS JUNIOR LAMAIE 20cpr VITA CARE

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VITAPLUS JUNIOR LAMAIE 20cpr VITA CARE

contribuie la asigurarea echilibrului si necesarului zilnic de vitamine, minerale si oligoelemente din organism
14,50 RON

 

Descriere produs:

VITAPLUS JUNIOR LAMAIE 20cpr VITA CARE-Vitamine necesare pentru dezvoltarea organismului!

-Vitaplus Junior Lamaie
Beneficii :
Compozitie :

contribuie la asigurarea echilibrului si necesarului zilnic de vitamine, minerale si oligoelemente din organism
recomandat ca adjuvant in caz de efort fizic sau intelectual intens, alimentatie neechilibrata (ex. cure de slabire, vegetarianism, diete stricte), fumatului, consumului abuziv de cafea, utilizarii anticonceptionalelor orale, convalescentei
ajuta in cazul infectiilor repetate, stari gripale, stari febrile.

Vitamina A ………………750mcg(echivalent a 2500 UI, 93.75% DZR*)
Vitamina D ………………10mcg(echivalent a 400 UI, 200% DZR*)
Vitamina C ………………60mg(75% DZR*)
Vitamina E ………………10mg(echivalent a 15 UI, 83.63%DZR*)
Vitamina B1 ……………1.05 mg(95.45%DZR*)
Vitamina B2 ……………1.2mg(85.71%DZR*)
Niacina ………………………13.5 mg(84.37%DZR*)
Vitamina B6 ……………1.05 mg(75%DZR*)
Acid folic ………………300mcg(150%DZR*)
Vitamina B12 …………4mcg(160%DZR*)
Excipienti : celuloza microcristalina, magneziu stearat, carboximetilceluloza de sodiu, sodiu carboximetil amidon

ACŢIUNE :

VITAPLUS JUNIOR, sub forma de comprimate masticabile de diverse arome, contine o formula echilibrata de vitamine necesare pentru organismul in crestere al copilului dar si pentru adulti. Ursuletii VITAPLUS JUNIOR aduc zilnic un plus de vitamine, necesar unei bune functionari a organismului. Intervine in tulburarile metabolice care apar atunci cand aportul de vitamine si minerale este insuficient , cauzele fiind unele cerinte crescute ale organismului, tulburari de absorbtie sau o alimentatie dezechilibrata.
INDICAŢII:

Compozitia produsului VITAPLUS JUNIOR, asigura un complex polivitaminic echilibrat, cu spectru larg metabolic, indispensabil pentru buna functionare a organismului, pentru scurtarea perioadei de convalescenta si pentru refacere in caz de oboseala fizica si psihica. VITAPLUS JUNIOR este supliment alimentar cu multivitamine si minerale in formula completa. Un aport suficient de nutrienti este o pre-conditie importanta pentru o viata sanatoasa si plina de energie. Un singur comprimat de VITAPLUS JUNIOR pe zi acopera necesarul de multe vitamine ale unui copil si adult. Previne deficitul de vitamine, amelioreaza starea generala in convalescenta, creste apetitul, reduce sensibilitatea la infectii si previne tulburarile de crestere si dezvoltare. VITAPLUS JUNIOR stimuleaza puterea de concentrare si randamentul elevilor si tinerilor, protejeaza impotriva surmenajului, epuizarii fizice si psihice , previne deficitul de vitamine si minerale la orice varsta, in sarcina si menopauza, amelioreaza starea generala in convalescenta, fortifica organismul, amelioreaza starea de sanatate, ajuta in sustinerea functiilor diferitelor tesuturi si prevenirea anumitor afectiuni.
MOD DE ADMINISTRARE :

1 capsula /zi, dupa masa de prânz, timp de minim 3 luni
FORMA DE PREZENTARE :

COPII INTRE 2 SI 4 ANI – 1 comprimat/zi, timp de minim 3 luni COPII PESTE 4 ANI, ADULŢI – 1- 2 comprimate/zi, timp de minim 3 luni DZR* - doza zilnica recomandata
MENŢIUNI :

A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.


 

 

Produse din aceeasi categorie