Home >> Top Tratamente naturiste > Osteoporoza >> Osteoporoza

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Osteoporoza

Osteoporoza caracterizata prin reducerea densitatii minerale osoase, definitie , cauze, factori de risc si tratamente naturiste
0,00 RON

 

Descriere produs:

Osteoporoza definitie , cauze, factori de risc  si tratamente naturiste

Recomandari de produse naturiste pentru tratarea si prevenirea osteoporoza:

 

Coral D - completeaza aportul de minerale - 30 capsule- Vita Care

reface oasele si muschii dupa perioade lungi de imobilizare ca urmare a unor boli sau accidente si in osteoporoza, osteomalacie, spasmofilie, tetanie, hipoparatiroidism, diferite boli nutritionale
 RON

 

 

 

 

 

 

 

MineralPlus - osteoporoza , osteomalacie , spasmofilie , tetanie - 30 capsule-Vita Care

persoanelor cu deficiente ale calciului,magneziului si zincului si in tratamentul hipertrofiei benigne a prostatei
 RON

 

 

 

 

 

 

VITALION 50cps VITALION

arteriopatii,varice,ulceratii,osteoporoza, artroza, diabet in zilele noastre bolile ca ateroscleroza si osteoporoza sunt considerate boli endemice, care se pot preveni sau trata cu HRI Vitalion
RON

 

 

 

 

 

 

Osteoporoza o boală care afectează peste 40 la sută din femei si 20 la sută din bărbatii cu vârste de peste 50 de ani
Osteoporoza înseamnă "os poros". Până nu demult considerată o stare normală a vârstnicului, osteoporoza este considerată în prezent o boală, caracterizată prin reducerea densitătii minerale osoase, asociată cu compromiterea structurii osoase trabeculare, ceea ce predispune osul la fractură în urma unui traumatism de mică intensitate sau chiar în lipsa acestuia.

Oasele osteoporotice nu arată, la prima vedere, altfel decât oasele normale. Ele sunt însă mai putin dense, prin pierdere de substantă osoasă, ceea ce se reflectă în structura lor internă, care este profund afectată - asemenea unei tesături vechi, cu urzeala subtiată si pe alocuri ruptă.

După vârsta de 35 de ani osul pierde în mod continuu din substanta sa, un fenomen normal si natural odată cu înaintarea în vârstă. Această pierdere poate deveni însă o problemă serioasă dacă "rezerva osoasă" initială a fost prea mică sau dacă pierderea de substantă osoasă se face prea repede. Rezultatul este cresterea riscului de fractură, fie printr-o cădere obisnuită, ca în cazul încheieturii mâinii sau soldului, fie printr-un efort moderat de ridicare, ca în cazul vertebrelor.
Factori de risc:
Aproape oricine poate face osteoporoză, dar sunt predispuse la acest lucru mai ales persoanele de sex feminin (aprox.80% dinte pacientii cu osteoporoză sunt femei), mai ales dacă au avut deja menopauza, si chiar si mai mult dacă au avut-o înainte de vârsta de 45 de ani.

Alti factori de risc:

    vârsta peste 65 de ani
    tratament cronic cu corticosteroizi
    aport inadecvat de calciu alimentar
    activitate fizică insuficientă
    greutate corporală prea mare
Prevenirea osteoporozei:
Indiferent de sex si vârstă, osteoporoza poate fi prevenită printr-o activitate fizică adecvată si un aport de calciu corespunzător.
 


 

 

Produse din aceeasi categorie