Home >> Mer-Co Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> MIERE FLORI DE CAMP 250g MER-CO

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MIERE FLORI DE CAMP 250g MER-CO

MIERE FLORI DE CAMP Acest sortiment de miere are o puternica actiune antimicrobiana.
21,76 RON

 

Descriere produs:

                                                                     MIERE FLORI DE CAMP 250 grame 

 
-MER-CO
 
-Mierea este un aliment usor de digerat. Ea cuprinde un amestec de fructoza si glucoza intr-o forma care se asimileaza direct, fara a mai fi transformata de organism.
 
-Este culeasa din nectarul mai multor flori, fiind o miere cu aspect limpede cu nuante de chihlimbar. Mirosul foarte expresiv denota un buchet nuantat de arome, care scoate in evidenta multitudinea de flori care il compun. Din acest motiv ea poate avea culori si gusturi diferite.
 
-Este un produs necontaminat cu antibiotice, pesticide si alte chimicale periculoase. 
 
-Acest sortiment de miere are o puternica actiune antimicrobiana.
 
-Mitologie:
-Mierea si produsele stupului sunt folosite din cele mai vechi timpuri nu numai ca aliment, ci si ca medicament. Scrierile din antichitatea greco-romana abunda in mentionari despre mierea de albine si numeroasele sale proprietati medicinale – antiseptic, tonifiant, sedativ, febrifug, aperitiv si digestiv -, fiind creata o adevarata mitologie in jurul acesteia, potrivit site-ului e-miere.ro.
Hipocrate, cel mai de seama medic al antichitatii, Pliniu, Galien si Dioscoride au scris despre folosirea mierii in tratarea unei serii de boli. In lucrarea sa despre mijloacele de vindecare, Dioscoride considera mierea un adevarat panaceu, indicand-o in boli de urechi, de piept sau rinichi, in vindecarea ranilor si a plagilor. 
 
-De asemenea, mierea de albine este mentionata si in Biblie.
Taramul fagaduintei este mentionat ca fiind o tara unde curg lapte si miere.
Strabunii nostri foloseau mierea ca remediu in toate cazurile de boli, de la artrita si astm pana la arsuri, constipatie si mahmureli, de la guturai la hemoroizi, de la migrene, pecingine si varice ulcerate pana la rani suferite in lupte (prevenea infectiile si accelera vindecarea).
 
-Medicina populara recomanda mierea in tratamentul bolilor de inima: 1-2 lingurite, de doua-trei ori pe zi. In caz de raceli, se poate lua miere cu lapte cald (o lingura de miere la un pahar de lapte), cu suc de lamaie (sucul de la 1/2 lamaie la 100 g miere).
 
-In cazul unor afectiuni ale cailor respiratorii, guturai si sinuzita, se recomanda mestecarea timp de 15 minute, o data sau de doua ori pe zi, a unui fagure de miere.
 
-Beneficii:
Mierea contine enzime, fermenti, antioxidanti, mi-nerale – calciu, magne-ziu, fosfor, fier, cupru, mangan, zinc, siliciu, sodiu -, precum si vitaminele grupului B si vitamina C – in cantitati mici.
(Sursa: Jurnalul National)

 

 

Produse din aceeasi categorie