Home >> Top Tratamente naturiste > Hiperhidroza transpiratie excesiva >> Hiperhidroza transpiratie excesiva

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Hiperhidroza transpiratie excesiva

Hiperhidroza transpiratie excesiva definitie , cauze, factori de risc si tratamente naturiste, anomalii in functionarea locala a nervilor, in distributia glandelor sudoripare
0,00 RON

 

Descriere produs:

Hiperhidroza transpiratie excesiva

Recomandari de tratamente naturiste pentru transpiratie escesiva :

 

Tinctura de Brusture - afectiuni renale , eczeme - 50 ml HOFIGAL

Recomandari: Transpiratie abundenta , Herpes , Litiaza biliara...
RON

 
 
 
 
 
 
 

CEAI SALVIE BIO 50gr SONNENTOR

Este recomandat in cazul in care suferiti de: diabet, hipotensiune, hiper transpiratie, dischinezie biliara, gingivita, faringita, bronsita sau oligomenoree...
 RON

 

 

 

 

 

 

CEAI SALVIE FRUNZA 50gr LARIX

Adjuvant in diabet, hipotensiune, transpiratie, distonii neurovegetative, dischinezie biliara, gingivite, faringita, oligomenoree, bronsita...
 RON

 

 

 

 

 

 

Majoritatea cazurilor apar la persoane sanatoase, insa este descrisa si in cadrul unor boli neurologice, metabolice sau sistemice.
Exista trei tipuri de hiperhidroza: indusa emotional (afecteaza in principal zona axilara, palmele si plantele), hiperhidroza localizata si hiperhidroza generalizata.

Hiperhidroza generalizata poate fi de fapt consecinta unor dereglari ale sistemului nervos autonom sau poate sa apara in contextul unor neoplazii, stari febrile sau dezechilibrele metabolice, sau poate fi datorata consumului unor medicamente: fizostigmina, pilocarpina, antidepresive triciclice, venlafaxina. Hiperhidroza generalizata nocturna este specifica tuberculozei sau alcoolismului cronic.

Hiperhidroza localizata este mai frecvent rezultatul unor anomalii in functionarea locala a nervilor, in distributia glandelor sudoripare sau in vascularizatia zonei. Acest tip de hiperhidroza poate fi asociata cu hamartoame angiomatoase exocrine, nevi, sindromul Frey, siringomielie, neuropatie diabetica, abcese de glande parotide, mixedem pretibial, pahidermoperiostoza.

Hiperhidroza esentiala apare in special datorita afectarii glandelor exocrine pe fondul unei hiperactivitati simpatice. Nu are tendita la generalizare si nici nu afecteaza endoteliul vascular. Hiperhidroza secundara poata sa apara si in tulburari tiroidiene, hipofizare, in diabet zaharat, in guta, la menopauza (si in perioada perimenopauzala), in intoxicatia cu mercur.

Hiperhidroza secundara poate sa implice si episoade nocturne. Datorita mecanismului aparitiei transpiratiei si faptului ca acesta se afla sub control simpatic (tonusul simpatic este mult mai scazut in timpul somnului), pacientii nu transpira excesiv pe timpul noptii decat daca exista si o alta patologie la baza care sa determine transpiratii calorice.
Se pare ca hiperhidroza este exacerbata de anxietate si de consumul diverselor alimente (in special al produselor picante sau foarte condimentate) de bauturi, de nicotina, cafeina.
Totusi, majoritatea pacientilor au observat ca transpira excesiv tot timpul, chiar si in absenta unor factori declansatori sau a unor conditii de mediu.


 

 

Produse din aceeasi categorie