Home >> Phura - Cosmetice Naturale - Italia > Gama anti-rid >> Nectar regenerant antirid Phura Italia 15 ml

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Nectar regenerant antirid Phura Italia 15 ml

Nectar regenerant antirid crema specifica delicata special formulata pentru hidratarea si hranirea optima , protectie corecta a conturului ochiilor.
113,40 RON

 

Descriere produs:

Nectar regenerant  crema specifica delicata special formulata pentru hidratarea si hranirea optima , protectie corecta a conturului ochiilor.

CONTUR OCHI – Nectar regenerant.
Cu ulei de Luminita de noapte si α-bisabolol (din flori de Musetel). Crema specifica delicata, special formulata pentru hidratarea,hranirea optima si protectia corecta a conturului ochilor. Principiile active pretioase continute au o actiune de hidratare si calmare, conferind conturului ochilor o imagine relaxata, luminoasa si proaspata. Pe baza de Iarba stupilor, ulei de Luminita de noapte, α-bisabolol (din flori de Musetel) - calmant, anti-inrosire, Galbenele (cicatrizant, anti-pungi), Sulfina galbena (relaxant, calmant), unt de Shea (emolient, elasticizant), ulei de Avocado (revitalizant, hidratant), fitosqualane, suc pur de Aloe vera, Coada-soricelului (reepitelizant, calmant), extracte de Musetel, ulei de Grepfruit (bacteriostatic), Trandafir (vaso-protectiv), ceara de Orez, balsam de Menta, vitamina E, proteine din germeni de Grau (vitaminizant), provenind din culturi biologice şi având binecunoscutele proprietăţi hrănitoare si hidro-restitutive. Testat dermatologic. Nu contine parabeni si conservanti.
Prezentare Nectar regenerant   Phura Italia: 15 ml


 

 

Produse din aceeasi categorie