Home >> Top Tratamente naturiste > Keratoza >> Keratoza

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Keratoza

Keratoza este o tumora cutanata benigna (necanceroasa) pe care o dezvolta unele persoane odata cu inaintarea in varsta, definitie , cauze, factori de risc si tratamente naturiste
42,00 RON

 

Descriere produs:

Keratoza este o tumora cutanata benigna (necanceroasa) pe care o dezvolta unele persoane odata cu inaintarea in varsta

Iata recomandarea noastra pentru tratament keratoza :

 

 

Crema pentru Ingrijirea Pielii Fly-Fly 100 ml

Crema pentru Ingrijirea Pielii Fly-Fly utilizarea cremei impotriva Keratoze, alunite , negi,polipi,psoriazis, vitiligo, pitiriazis si papiloame, formatiuni cutanate
42,00 RON

 

 

 

 

 

Keratoza seboreica este o tumora cutanata benigna (necanceroasa) pe care o dezvolta unele persoane odata cu inaintarea in varsta. Aceste leziuni apar cel mai des pe spate sau pe piept, dar sunt frecvente si la nivelul scalpului, fetei, bratelor si membrelor inferioare. Keratoza seboreica se dezvolta insidios (incet), sub forma mai multor leziuni grupate sau izolate. Majoritatea oamenilor vor dezvolta keratoza seboreica cel putin o data in timpul vietii.
Diagnostic
Aspectul keratozei seboreice poate varia foarte mult. Aceste leziuni pot fi deschise la culoare, maronii sau negre. Au aspectul unor papule cu suprafata neteda sau verucoasa foarte friabile. De asemenea pot fi plane si ceroase (lucioase). In mod obisnuit aceste leziuni arata ca si cum ar fi fost lipite pe piele. Au dimensiuni variabile, in timp ce unele sunt micute, altele cresc in dimensiune uneori depasind 3 cm diametru. Keratoza seboreica poate fi confundata cu: negi, alunite, lentigo (pete pe piele) sau cu carcinomul cutanat (cancerul de piele).
Simptome
Keratoza seboreica este o tumora cutanata frecventa, care nu produce simptome in mod obisnuit. Sunt leziuni benigne, ceea ce inseamna ca nu sunt canceroase. Totusi pot deveni pruriginoase, pot sangera usor sau devin rosii si iritate in contact prelungit cu hainele.
Keratoza seboreica se poate dezvolta in orice parte a corpului sub forma de leziuni grupate sau izolate. Acestea apar cel mai frecvent pe spate si pe piept. Keratoza seboreica apare si la nivelul scalpului, fatei, gatului, membrelor inferioare si pe varful degetelor. Deseori arata ca si cum ar fi fost lipite pe piele. Pot fi plane sau verucoase si pot varia ca si aspect.

Keratoza seboreica:
-culoarea leziunilor: variaza de la culoarea pielii pana la negru; majoritatea sunt maro; unele sunt multicolore
-limitele dimensiunii: de la leziuni foarte mici pana la tumori mai mari de 2,5 cm diametru
-variatia tipului de textura: de la ceroase si netede la catifelate, apoi pana la uscate, aspre si denivelate
-se poate dezvolta o crusta uscata care se desprinde cu usurinta de pe piele
-poate sa aiba o suprafata usor friabila la atingeri
-poate avea si aspect papilomatos, cu mici excrescente albe sau negre care cresc pe suprafata lor
-se pot dezvolta grupate in manunchiuri de tumori de diferite culori
-se pot asemana cu niste leziuni scuamoase (mici bucati moi de piele care se desprind)
-se pot tumefia si inrosi fara o cauza aparenta
-cresc lent, in timp si rar dispar singure.

Tendinta de a avea keratoza seboreica care se dezvolta sub forma de leziuni grupate pare sa aiba character familial si poate fi o trasatura mostenita de la parinti. In cazuri rare, o crestere brusca de numeroase keratoze seboreice este asociata cu prezenta neoplaziei maligne viscerale (sindrom paraneoplazic). Diferite alte afectiuni cutanate ca si negii sau cancerul de piele se pot asemana cu keratoza seboreica.


 

 

Produse din aceeasi categorie