Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> COZI CIRESE EXTRACT 60cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

COZI CIRESE EXTRACT 60cps HERBAGETICA

COZI CIRESE EXTRACT celulita,retentie de apa in tesuturi, microlitiaza renala, cistita, infectii renale, uree ridicata, creatinina ridicata, hipertensiune arteriala, artrita, astm, ischemie
33,37 RON

 

Descriere produs:

Cozi cirese extract celulita,retentie de apa in tesuturi, microlitiaza renala, cistita, infectii renale, uree ridicata, creatinina ridicata, hipertensiune arteriala, artrita, astm, ischemie cardiaca

Acțiuni cozi de cirese cu extract : anticelulitic, diuretic, antiinflamator renal si urinar, elimina excesul de uree din organism, elimina/reduce edemele (anti-edematos), catalizeaza eliminarea nitritilor si nitratilor din organism, scade nivelul tigliceridelor, scade nivelul colesterolului negativ(LDL), hipotensor usor.

Indicații cozi de cirese cu extract  (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):

Plantele din compozitia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

 • celulita
 • retentia de apa in tesuturi
 • microlitiaza renală, prevenirea litiazei renale
 • cistitele și infecțiile renale recidivante
 • valori ridicate ale ureei și creatininei din sange
 • ischemia cardiaca, prevenirea infarctului
 • hipertensiune arteriala
 • artrita reumatoida
 • alergie, astm alergic

 Ambalare Cozi cirese extract : 80 capsule

Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale.

Ce este extractul uscat? Este pulberea fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conține practic deloc apă sau alcool, nici celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punctul de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. In cazul cozilor de cirese, extractul sau este unul din cele mai bune anticelulitice, diuretice si depurative cunoscute.

 

EXTRACTUL DE COZI DE CIRESE SI CELULITA

Celulita este o acumulare de țesut adipos, țesut adipos care ulterior se inflamează căpătând acel aspect foarte putin placut de “coajă de portocală”, eventual cu denivelări extrem de inestetice. Inflamația acestui țesut se datorează retenției de lichide, circulației limfatice încetinite, precum și circulației sanguine deficitare. Se estimează că 95% dintre femei și peste 30% dintre bărbații occidentali se confruntă cu celulita, care – dincolo de considerațiile de ordin estetic – este un factor favorizant pentru probleme de sănătate mult mai grave, cum ar fi diabetul sau bolile de inimă.

Din toate datele existente, simpla intervenție locală, cu diferite creme, este total insuficientă, această afecțiune pentru a fi eliminată necesitând o acțiune la nivelul întregului corp. Or exact aceasta face extractul de cozi de cireș, care acționează pe trei căi simultan:

 • Stimulează rinichii să elimine excesul de apă din organism, ajutând la reducerea țesutului adipos.
 • Reduce inflamația, două categorii de principii active din componența sa (flavonoidele și antocianii) având efecte antiinflamatoare puternice.
 • Intervine în metabolismul grăsimilor, blocând într-o anumită măsură formarea de țesut adipos în exces. 

Cura cu cozi de cireșe durează 1 lună, timp în care se administrează 1-1,5 grame de extract pe zi, în reprize, pe stomacul gol. Pe tot timpul acestei cure se vor bea minimum 2 litri de apă de izvor (ne-carbogazeificată) pe zi, pentru a preveni deshidratarea. Între două cure cu extract de cozi de cireșe se face o pauză de măcar 10 zile. Pentru a obține rezultate vizibile într-un timp scurt, această cură va fi însoțită de gimnastică pentru picioare și abdomen, precum și de masaj energic al zonelor afectate, făcut cu sau fără cremă.

Administrare cozi de cirese cu extract : De regulă, se iau câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi.

Precautii cozi de cirese cu extract: Se va administra cu prudenta femeilor insarcinate si care alapteaza.

Contraindicatii cozi de cirese cu extract : Nu se cunosc.

 • Pulbere din cozi de Cirese (Prunus cerasus/Prunus avium) – 200 mg
 • Cozi de Cirese (Prunus cerasus/Prunus avium) extract 10:1 – 200 mg

 

 

Produse din aceeasi categorie