Home >> Walmark Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> LIVINORM 30cps WALMARK

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

LIVINORM 30cps WALMARK

LIVINORM 30cps WALMARK tripla formula pentru regenerarea si detoxifiere a ficatului, favorizează regenerarea celulelor hepatice, sustine formarea lichidului biliar
27,50 RON

 

Descriere produs:

LIVINORM  tripla formula pentru regenerarea si detoxifiere a ficatului, favorizează regenerarea celulelor hepatice, sustine formarea lichidului biliar

Triplă formulă pentru regenerarea si detoxifiere a ficatului

    Colina (componentă a fosfatidilcolinei) contribuie la funcționarea normală a ficatului
    ajută capacitatea de detoxifiere a ficatului
    favorizează regenerarea celulelor hepatice
    sustine formarea lichidului biliar, contribuind astfel la digestia normală

LiviNorm® conține Hepa DTX Complex, o combinație de trei substanțe active, benefice pentru sănătatea ficatului și capacitatea acestuia de regenerare.
   

Silimarina extrasă din Armurariu ajută la normalizarea funcțiilor hepatice și îmbunătățește potențialul ficatului de detoxifiere. Armurariul sprijină regenerarea celulelor hepatice și ajută la protecția ficatului, astfel că el își menține funcțiile normale și sprijină procesul de detoxifiere a organismului. În plus, acest extract benefic ajută la eliminarea normală a lichidului biliar, sprijinind astfel digestia sănătoasă.   
   

Fosfatidilcolina extrasă din soia este un nutrient important pentru ficat, ea având un rol esențial în formarea de membrane celulare. S-a estimat că ficatul uman conține un număr impresionant de 33.000 de metri pătrați de membrane celulare. Fosfatidilcolina conține colină, care ajută funcționarea normală a ficatului și contribuie la  menținerea în limite normale a metabolismului grăsimilor.
   

Acidul alfa-lipoic se găsește în mod natural în fiecare celulă a organismului, fiind un antioxidant cu efecte hepatoprotectoare. El ajută la protecția celulară împotriva stresului oxidativ și neutralizează radicalii liberi.

Dozare LIVINORM :

Ca supliment alimentar,  2 capsule  pe zi.


 

 

Produse din aceeasi categorie