Home >> Medica Produse farmaceutice > Tincturi >> TINCTURA DE PADUCEL 50ML MEDICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

TINCTURA DE PADUCEL 50ML MEDICA

TINCTURA DE PADUCEL 50ML MEDICA Nici o alta planta din lume nu stie sa vindece inima precum el.
12,91 RON

 

Descriere produs:

TINCTURA DE PADUCEL 50ML MEDICA  Nici o alta planta din lume nu stie sa vindece inima precum el.

 

 

Nici o alta planta din lume nu stie sa vindece inima precum el. Cand il intalniti prin paduri sau pe margini de drum, faceti o plecaciune in fata lui si urati-i aceeasi sanatate ca cea pe care v-o daruieste.

Boli care se trateaza cu paducel

Hipertensiune (prevenire si combatere), tensiune arteriala oscilanta - se face un tratament cu tinctura de flori de paducel vreme de 3 luni, cu 2 saptamani de pauza. Se ia cate o lingurita diluata intr-un sfert de pahar de apa, de 4 ori pe zi. Acest preparat este foarte bogat in flavonoide, substante care sunt un adevarat elixir pentru sistemul cardiovascular si care intre altele ajuta la scaderea si la stabilizarea tensiunii arteriale. Cura cu tinctura de paducel este recomandata mai ales acum, la inceputul sezonului cald, cand sistemul cardiovascular este cel mai greu incercat. Tratamentul este mult mai eficient daca se asociaza cu o alimentatie vegetariana cu multe cruditati, saraca in sare si fara condimente iuti, indicatii valabile si pentru urmatoarea categorie de afectiuni.
 

Floarea inimii: Paducelul
 

Ischemie cardiaca (insuficienta cardiaca), anghina pectorala, prevenirea infarctului - un studiu facut in anul 1999 pe 1011 pacienti suferind de insuficienta cardiaca, studiu asistat de un colectiv de medici condus de cardiologul M. Tachet, a dat rezultate uimitoare. Conform acestui experiment, dupa sase luni, peste 65% dintre pacientii cardiaci se simteau mult mai bine sau bine, dupa tratamentul intensiv cu paducel, iar la alte 10 procente dintre participanti, se constata o imbunatatire a starii de sanatate. Interesant este ca acest remediu este printre cele mai bine tolerate medicamente din lume, 98% dintre cei tratati cu paducel neprezentand nici un fel de reactie adversa, iar ceilalti doar simptome usoare. Concluzia experimentului: administrarea a 5 ml de tinctura de paducel (aproximativ o lingurita) de patru ori pe zi, in cure de jumatate de an, imbunatateste irigarea cu sange a inimii, favorizeaza activitatea muschiului cardiac, previne infarctul.

Sechele postinfarct - studii de medicina experimentala facute in mai multe laboratoare din lume au pus in evidenta faptul ca administrarea de paducel dupa infarctul miocardic favorizeaza revascularizarea muschiului cardiac, stabilizeaza valorile tensiunii arteriale, ajuta la marirea calibrului vaselor de sange care alimenteaza inima. Se administreaza pulberea de flori de paducel: 1 lingurita rasa, de 3 ori pe zi, in cure de minimum 3 luni.

Aritmie cardiaca (palpitatii) - se ia o lingurita de tinctura de patru ori pe zi (la intervale de timp de aproximativ sase ore). Tratamentul se face vreme de 20 de saptamani si are efecte exceptionale de reglare si stabilizare a ritmului cardiac.

Umflarea mainilor si a picioarelor, urinari nocturne la bolnavii cardiaci - in anul 1993, un medic american, E. Leuchtgens, a aratat ca administrand vreme de opt saptamani extract hidroalcoolic (tinctura) de flori de paducel pacientilor sai cardiaci, aceste simptome dispar complet sau se estompeaza foarte mult. Doza zilnica folosita a fost de 10-16 ml (aproximativ patru lingurite), administrata in 2-4 etape pe parcursul unei zile.


 

 

Produse din aceeasi categorie