Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> ZHEO-SHARK 30cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ZHEO-SHARK 30cps HERBAGETICA

ZHEO-SHARK boli canceroase, afectiuni dermatologice, detoxifiant, artrita reumatoida, metastaze cancer, impiedica celulele canceroase sa se dezvolte, cancer pulmonar, cancer de prostata, cancer
27,31 RON

 

Descriere produs:

ZHEO-SHARK 40cps HERBAGETICA boli canceroase, afectiuni dermatologice, detoxifiant, artrita reumatoida, metastaze cancer, impiedica celulele canceroase sa se dezvolte, cancer pulmonar, cancer de prostata, cancer la san , cancer de piele

Descriere

ZHEO-SHARK  inglobeaza in el, alaturi de cartilajul de rechin, Spirulina, Ginseng siberian (ca imuno-stimulator) şi o varietate de zeolit (numita clinoptilolit). Este un produs adresat mai ales problemelor imunitare, bolii canceroase şi afecţiunilor dermatologice, care are o eficienţa cu totul remarcabila, superioara tratamentului cu cartilaj de rechin simplu.


Studii de ultima ora arata ca eficienţa cartilajului de rechin poate creşte uimitor de mult atunci cand este administrat in anumite combinaţii cu alte remedii, vegetale şi minerale. De regula, cartilajul de rechin se combina cu alge, mai ales cu spirulina, care este cea mai bogata specie in clorofila din intreg regnul vegetal. Alaturi de clorofila, care vine cu o acţiune detoxifianta puternica, ce completeaza efectul cartilajului de rechin, pe piaţa au fost lansate medicamente ce conţin si imunostimulatori puternici, precum şi minerale care reţin metalele grele (aşa numiţii zeoliţi).

Acest produs se administreaza in cure cu o durata de trei luni, timp in care se iau cate 4-8 capsule pe zi. Dupa fiecare cura se face o pauza de 15-30 de zile, administrarea putandu-se apoi relua.BOLI PREVENITE CU AJUTORUL CARTILAJULUI DE RECHIN ZHEO-SHARK
Artrita reumatoida - cartilajul de rechin, datorita substantelor cu efect antiinflamator pe care le conţine, menţine articulaţiile in condiţii optime de funcţionare. De asemenea, cartilajul de rechin previne artrita reumatoida, dar si alte afectiuni articulare, prin aportul asa-numitelor polizaharide, care ajuta la pastrarea structurii normale a tesuturilor care "captuşesc" articulaţia şi prin menţinerea unei lubrefieri foarte bune la nivelul acesteia. Se recomanda cura cu cartilaj de rechin simplu, fara alte adaosuri, din care se administreaza cate 3-4 capsule zilnic, vreme de 2-3 saptamani.
Infecţiile - pentru prevenirea infecţiilor virale (cum ar fi cele gripale sau herpetice) se recomanda curele cu o durata de 2-4 saptamani, timp in care se administreaza cate 1-2 capsule de cartilaj de rechin, de trei ori pe zi, inaintea meselor principale. Tratamentul este mult mai eficient prin administrarea zeolitului activat cu ajutorul altor remedii, de natura vegetala, cum ar fi alga Spirulina.
Boala canceroasa - cercetarile facute in laboratoare din Statele Unite, China şi Brazilia au aratat ca, atunci cand sunt tratate cu cartilaj de rechin, celulele normale sunt mult mai puţin predispuse spre mutaţii care sa le faca sa devina maligne. Aceasta protecţie este valabila şi pentru mutaţiile care apar ca urmare a expunerii la substanţe cu efect mutagen, cum ar fi metalele grele, dar şi ca urmarea a expunerii la radiaţii. Cartilajul de rechin nu este, insa, doar anti-mutagen, el prevenind apariţia cancerului şi prin impiedicarea formarii vaselor de sange (proces denumit angiogeneza) in tumori, ceea ce face ca acestea din urma sa nu poata fi hranite şi sa nu se poata dezvolta. Pentru persoanele cu risc ridicat de a face o forma sau alta a bolii canceroase (fumatori, persoane care lucreaza sau traiesc in zone intens poluate, care consuma multe proteine animale sau hrana cu aditivi sintetici etc.) se recomanda curele cu cartilaj de rechin, cu o durata de minimum 3 luni, timp in care se administreaza cate 4-6 capsule de cartilaj de rechin, zilnic.

Metastazele cancerului - cartilajul de rechin asigura si o anumita protectie contra metastazelor, printr-un mecanism destul de complicat, pus in evidenta prin studii de ultima ora. Pentru a invada diferitele tesuturi, tumorile se folosesc de anumite enzime (numite metaloproteinaze), iar acest remediu blocheza pur si simplu formarea unora dintre aceste enzime care favorizeaza raspandirea cancerului in organism.

Lipsa de minerale - pentru a preveni carenţele unor minerale cum ar fi Calciul, Magneziul, Fosforul, Fierul se recomanda administrarea capsulelor cu cartilaj de rechin, cate 500 mg., luate de patru ori pe zi, in cure de o luna. Cartilajul de rechin este unul dintre produsele naturale cele mai bogate in minerale şi cea mai eficienta administrare este cea simpla, fara alte adaosuri. Capsulele cu zeolit activat, cu adaosuri de minerale şi plante medicinale, nu sunt atat de eficiente contra carenţelor de minerale, fiind in schimb extraordinare in tratarea bolii canceroase, aşa cum vom vedea in continuare:


Cartilajul de rechin ZHEO-SHARK  un adjuvant preţios in boala canceroasa

Studiile detaliate, facute despre acţiunea antitumorala a cartilajului de rechin, au aratat ca acesta acţioneaza pe nu mai puţin de trei cai, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer sa invinga aceasta afecţiune:
1. Prin stimularea sistemului imunitar - in fiecare secunda, in organismul fiecarui om, exista aproximativ 500 de celule canceroase. Ceea ce le impiedica sa se dezvolte şi sa prolifereze este sistemul imunitar, care pur şi simplu le scoate din circuit, in mod constant. La bolnavii de cancer, stimularea suficient de intensa a imunitaţii, cu ajutorul cartilajului de rechin, activat cu plante şi minerale, face ca tumorile sa intre pur şi simplu in remisie, fiind atacate şi "ucise" de catre celulele cu rol de aparare.

2. Prin impiedicarea vascularizarii tumorilor - in cartilajul de rechin exista doua substanţe care blocheaza formarea vaselor de sange in jurul tumorilor. O data introduse in organism aceste substanţe, tumorile incep sa nu mai fie bine vascularizate, ca urmare nu mai sunt hranite, ceea ce le stopeza dezvoltarea lor şi, uneori, le face chiar sa intre in remisie.

3. Prin inducerea morţii programate a celulelor tumorale - fiecare celula a organismului uman are o durata de viaţa limitata, dupa care se auto-distruge (mecanism numit apoptoza), fiind inlocuita de o celula tanara. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai funcţioneaza, insa prin administrarea cartilajul de rechin, ele reintra in normal, fiindu-le indusa aşa-numita "moarte programata".
Fara doar şi poate, cartilajul de rechin nu este leacul infailibil impotriva cancerului, dar administrat corespunzator a ajutat deja zeci de mii de bolnavi cu aceasta maladie sa-şi aline suferinţa şi sa se vindece. Pentru a "funcţiona" acest remediu, insa, este nevoie sa aiba un minimum de condiţii. În primul rand, alimentaţia trebuie sa fie preponderent vegetariana, fara aditivi sintetici, cu multe legume şi fructe crude, acestea din urma trebuind sa reprezinte minimum 50% din porţia de hrana consumata zilnic.
Apoi, se recomanda administrarea zeolitului activat cu ajutorul plantelor imunostimulente şi al remediilor ce elimina metalele grele din organism. O varianta in acest sens este produsul romanesc "ZHEO-SHARK", care inglobeaza, pe langa cartilajul de rechin, spirulina şi ginsengul siberian (ambele cu efect imunostimulent, ce completeza cartilajul de rechin), precum şi un mineral, zeolitul, numit şi "capcana de metale grele", care elimina din organism metalele cu acţiune cancerigena. Din acest produs se iau cate 6-8 capsule pe zi, in cure de 2-3 luni, urmate de 2 saptamani de pauza, dupa care tratamentul se poate relua.
Cartilajul de rechin, administrat corespunzator, este eficient in foarte multe forme de cancer, la toate fiind indicata modalitatea de administrare prezentata anterior. Forma de cancer in care s-a observat o acţiune mai modesta a cartilajului de rechin este melanomul malign.TRATAMENTE INTERNE ZHEO-SHARK
Cancerul pulmonar - un studiu chinez, facut in anul 2001, la Facultatea de Medicina din cadrul "Institutului Naval din Shanghai", a aratat ca substanţele din cartilajul de rechin sunt foarte de active contra celulelor maligne dezvoltate la nivel pulmonar. În primul rand, tratamentul cu cartilaj de rechin impiedica vascularizarea şi hranirea tumorilor dezvoltatea la nivelul plamanilor. Apoi, acest remediu impiedica in buna masura apariţia metastazelor, foarte frecvente la cancerul cu aceasta localizare, şi imbunataţeşte calitatea vieţii pacientului.

Cancerul la prostata - in aceasta forma de cancer, cartilajul de rechin este deosebit de eficient atunci cand este asociat cu o alimentaţie preponderent vegetariana şi crudivora, precum şi cu alimente-medicamente bogate in seleniu, cum ar fi ciupercile, galbenuşul de ou proaspat, drojdia de bere. În cadrul unor studii, inca in curs de desfaşurare, efectuate intr-un institut particular din New Jersey, Statele Unite, au fost obţinute rezultate preliminare incurajatoare prin folosirea cartilajului de rechin impreuna alimentaţia crudivora in tratamentul cancerului de prostata.

Cancer la san - in aceasta forma de cancer, terapia cu cartilaj de rechin se asociaza foarte bine cu administrarea de remedii bogate in clorofila (spirulina, urzica, zarzavaturi) şi cu alimente bogate in flavonoide (adica substanţe care dau culoare galbena unor vegetale), intalnite mai ales in coaja merelor şi a gutuilor, in soia, in ardei, in perele coapte.

Tumorile cerebrale - la animalele de experienta carora le-a fost administrata sistematic pulberea cartilaj de rechin s-a constatat o incetinire a ritmului de crestere, pana la stoparea completa a dezvoltarii tumorilor cerebrale. Studiile au fost facute in cazul unei forme particulare de cancer cerebral (gliosarcom), dar exista cercetari, de data aceasta pe oameni, in Cuba, care au aratat asemenea efecte pozitive ale administrarii cartilajuli de rechin şi in alte forme de tumori cerebrale.

Cancerul de piele - in aceasta forma de cancer, la fel ca si in unele boli de piele, efecte foarte bune se obtin şi prin aplicarea externa a cartilajului de rechin. Capsula cu pulbere fina se desface si se presara continutul pe zona afectata, acoperindu-se apoi cu +(Symphytum officinalis). Acesta aplicaţie externa se face vreme de patru ore, zilnic, pana la remisia respectivei formaţiuni canceroase de la nivelul pielii.

Adjuvant in diabet - curele de 1-3 luni cu cartilaj de rechin, cate 2 grame administrate zilnic, incetinesc aparitia unor efecte secundare ale diabetului, in special la nivelul retinei. Studii preliminare arata o actiune promitatoare a acestui remediu in cazul retinopatiei diabetice.

Infertilitate masculina - un tratament foarte eficient contra infertilitaţii este cel cu cartilaj de rechin şi vitamina E naturala. Cartilajul de rechin, asociat cu mineralul zeolit, ajuta la eliminarea estrogenilor artificiali şi a metalelor grele din corp, care sunt una dintre principalele cauze ale infertilitaţii masculine. Vitamina E naturala, conţinuta din belşug in catina şi in uleiul de catina, stimuleaza producţia de sperma. Combinaţia cartilaj de rechin + vitamina E este eficienta contra oligospermiei, precum si in astenospermie. Studii de caz arata ca aceasta combinatie face sa fie mai bine suportata si medicatia cu efecte hormonale.

Fumatul - cartilajul de rechin stimuleaza imunitatea generala a organismului şi, in mod particular, pe cea pulmonara, avand şi efect antiinflamator pentru bronhii. Ca atare fumatorii, pasivi sau activi, vor beneficia din plin de administrare acesturi remediu, cate 4-6 capsule pe zi, care este o buna protecţie contra feluritelor forme de bronşita, precum şi contra bronhopneumopatiei obstructive cronice (foarte frecventa la fumatori şi cu efecte mortale).

Reumatism - mai multe studii, facute pe culturi de celule, pe animale de experienţa şi pe pacienţi umani suferinzi de reumatism, au aratat o extraordinara acţiune a cartilajului de rechin contra diferitelor afecţiuni articulare, mai ales cronice. O substanţa conţinuta de catre acest cartilaj (condroitina) reda articulaţiilor mobilitatea şi reduce durerile. Alte substanţe din cartilajul de rechin (glucozamina, de exemplu) ajuta la refacerea ţesuturilor articulare distruse de catre afecţiunile degenerative. Se ţin cure, cu o durata de macar zece saptamani, timp in care se administreaza cartilajul de rechin sub forma de pulbere, minimum 2 grame pe zi.

Refacere dupa luxatii, fracturi - aceleasi substante care actioneaza in cazul reumatismului, sunt un foarte bun suport si pentru vindecarea mai rapida a traumatismelor oaselor si ale articulatiilor. Se iau doze ceva mai mari, cate 3-4 grame de cartilaj de rechin zilnic, in cure de 3 saptamani. Extern, efecte foarte bune au aplicatiile cu tataneasa, care are efecte antiinflamatoare si stimuleaza procesele de refacere a tesuturilor distruse.

Psoriazis - in aceasta afectiune se recomanda cartilajul de rechin administrat atat intern, cat si extern. Zilnic, se iau cate sase capsule de cartilaj de rechin, in cure de 1-2 luni. Extern, se presara pulberea de cartilaj de rechin, scoasa din capsula, pe portiunile de piele afectate de psoriazis. Peste aceasta pulbere se pune un tifon umezit cu infuzie de galbenele si se tine vreme de doua-patru ore, zilnic. În opinia medicilor, cartilajul de rechin actioneaza in aceasta afectiune prin reducerea inflamatiei si prin impiedicarea aparitiei unei vascularizari anormale pe portiunile de piele afectate de psoriazis. Cercetatorii canadieni de la un spital universitar din Quebec au ajuns la aceasta concluzie ca urmare a unui studiu, facut in anul 2002, pe bolnavii de psoriazis si care a dat rezultate excelente.

Sport de performanţa - administrarea de cartilaj de rechin creste rezistenta la efort, creste forta musculara si contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale si articulare, avand efect pozitiv asupra fiziologiei cartilajelor si articulatiilor. Se administreaza in cure scurte, de cate doua saptamani, cate 4 grame pe zi din acest produs natural. Cartilajul de rechin este contraindicat, insa, pentru culturism si alte astfel de sporturi in care se vizeaza cresterea excesiva a masei musculare, deoarece nu favorizeaza dezvoltarea si irigarea cu sange a noi tesuturi.

ZHEO-SHARK  Cartilajul de rechin si imunitatea

Deşi nu au oase si ca atare nici maduva osoasa, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit ca rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai putin vulnerabile la cancer), ca sunt extrem de rezistenti la infectii si ca ranile lor se vindeca foarte repede si fara complicatii. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de aparare al organismului de... campioni. "Sediul" fenomenalei capacitaţi de aparare a rechinilor este in chiar cartilajul lor, care administrat animalelor de experienţa a avut asupra imunitaţii a acestora efecte fenomenale şi, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a obervat la şoarecii bolnavi de cancer ca nivelul de celule ale sistemului imunitar creşte mult mai mult la nivelul tumorii decat in sange. Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B şi T, mai ales) sunt produse in numar mult mai mare, dar globulele albe (macrofagele) scad uşor. Acesta este şi motivul pentru care cele mai bune rezultate se obţin prin asocierea cartilajului de rechin cu alte stimulente imunitare, cum ar fi spirulina sau ginsengul siberian, care sa-i potenţeze şi sa-i corecteze acţiunea. Administrat in aceste formule, cartilajul de rechin este un ajutor de nadejde pentru tratarea infectiilor gripale, herpetice, infecţiilor cu bacterii care produc bronsita si pneumonie, cu bacterii care produc infectii reno-urinare.
PRECAUŢII ŞI CONTRAINDICAŢII ZHEO-SHARK

Nu se recomanda administrarea cartilajului de rechin la femeile insarcinate, la copiii in crestere, precum si persoanelor care sufera de hipercalcemie. Aceleasi restrictii sunt valabile si in primele 2-3 saptamani de la operatie, pentru persoanele care au suferit interventii chirurgicale, si in primele 8 saptamani dupa infarct sau dupa accidentul vascular cerebral.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ZHEO-SHARK pret

ZHEO-SHARK ieftin

ZHEO-SHARK forum

ZHEO-SHARK indicatii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZHEO-SHARK ieftin

ZHEO-SHARK pret

ZHEO-SHARK forum


 

 

Produse din aceeasi categorie