Home >> AC Helcor Pharma > Suplimente nutritive >> Biominerale par si unghii 30cps AC Helcor

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Biominerale par si unghii 30cps AC Helcor

Reduc caderile masive de par cauzate de stres, avitaminoze; creste rezistenta si stimuleaza cresterea parului si a unghiilor.nu este pe stoc
18,11 RON

 

Descriere produs:

Biominerale par si unghii 30cps AC Helcor - nu este pe stoc

Biominerale par si unghii  contin: dolomit , extract de catina (Hipophae rhamnoide) , L-cisteina , drojdie de bere uscata , L-metionina , PABA , beta caroten .
Actiune:
Biominerale par si unghii - compozitia sa complexa asigura necesarul zilnic calitativ si cantitativ de vitamine, minerale si derivati de keratina ce stimuleaza regenerarea parului,unghiilor si tegumentelor si mentine sanatatea acestora. Dolomitul este un produs mineral natural ce contine microelemente: Ca, Mg, Fe, Zn si Cu. Catina este o sursa bogata in vitaminele A, E si C. L-cisteina, derivat de keratina; L-metionina asigura revitalizarea radacinii parului, crescand rezistenta si calitatea firului de par; drojdia de bere este cea mai bogata sursa naturala de vitamine din complexul B; betacarotenul si acidul paminobenzioc (PABA) aduc aportul zilnic necesar in cele doua componente.
Indicatii:
Biominerale par si unghii- Reduc caderile masive de par cauzate de stres, avitaminoze; creste rezistenta si stimuleaza cresterea parului si a unghiilor.
Mod de administrare:
Adulti si copii peste 16 ani 2-3 comprimate pe zi, una dimineata si una seara, sau una inainte de fiecare dintre cele trei mese principale, in cure de minim 30 zile.


 

 

Produse din aceeasi categorie