Home >> AC Helcor Pharma > Suplimente nutritive >> Vital 3 Forte 30cps AC Helcor

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Vital 3 Forte 30cps AC Helcor

Vital 3 Forte 30cps AC Helcor este indicat ca supliment nutritiv, tonic general inclusiv pentru varsta a treia, aducand un aport echilibrat de vitamine, nu este pe stoc
11,85 RON

 

Descriere produs:

Vital 3 Forte 30cps AC Helcor

stoc indisponibil

fiecare comprimat de Vital 3 Forte contine: orz verde (Hordeum vulgare) 200 mg, L-carnitina 125 mg, glucozamina sulfat 100 mg.


Actiune:
prin compozitia sa,Vital 3 Forte,  asigura necesarul zilnic calitativ si cantitativ de vitamine, minerale si aminoacizi esentiali.Vital 3 Forte are un rol de tonic general, inclusiv pentru persoanele de varsta a treia .

Vitaminele din complexul B ajuta la atenuarea oboselii si a starilor de stres, iar prezenta aminoacizilor esentiali ajuta la regenerarea cartilagiilor si musculaturii, in timp ce calciul si acidul p-amino benzoic ajuta la intretinerea parului si unghiilor.

Indicatii:Vital 3 Forte este indicat ca supliment nutritiv, tonic general inclusiv pentru varsta a treia, aducand un aport echilibrat de vitamine, minerale si aminoacizi esentiali utili in incetinirea proceselor degenerative, depresii, anxietate, stari de stres accentuat.
Mod de administrare:
1 tableta de doua ori pe zi, dimineata si la pranz inainte de masa.
Precautii
Vital 3 Fortel nu este recomandat copiilor sub 5 ani si femeilor insarcinate datorita unei insuficiente testari pentru aceste categorii. Produsul se poate administra fara recomandare medicala.
A nu se depasi doza maxima recomandata!
Vital 3 Forte nu inlocuieste o dieta echilibrata.
Conditii de pastrare: a se pastra la 15-25 şC, in ambalajul original.


 

 

Produse din aceeasi categorie