Home >> Life care > Crema fata >> Tratament intensiv BIO GOLD Aqua Bio

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Tratament intensiv BIO GOLD Aqua Bio

Tratament intensiv BIO GOLD Aqua Bio Caracteristici: Cantitate neta: 2 mililitri Greutate bruta: 5 grame stimulator si regenerator pentru pielea, matura si cu necesitati speciale
38,39 RON

 

Descriere produs:

 Tratament intensiv BIO GOLD Aqua Bio

Formula concentrata din aur, argint, bambus si o inovatie antiimbatranire obtinuta din planta senegaleza acacia stimuleaza regenerarea celulelor, hraneste, revitalizeaza si confera fermitate pielii.

Beneficii

Un elixir eficient, minunat de stimulator si regenerator pentru pielea, matura si cu necesitati speciale.

Efecte

Formula concentrata din aur, argint, bambus si o inovatie anti-imbatranire obtinuta din planta senegaleza acacia stimuleaza regenerarea celulelor, hraneste, revitalizeaza si confera fermitate pielii. Extractul din lemn dulce optimizeaza nivelului de hidratare a pielii.Este recomandat femeilor cu varsta de peste 50 de ani.

Se aplica pe fata si decolteul curatate in prealabil, prin miscari circulare ascendente pana la absorbtia totala in piele.

Ingredients

Apa pura, glicerina vegetala, alcool-Bio*, extract din acacie, extract din bambus, derivat de aminoacid, xantan, extract din radacina de grau, extract din radacina de lemn dulce, acid hialuronic – sare, poligliceril laurat, amestec de uleiuri eterice, lactat de natriu, proteina de matase, aur, argint, acid citric, acid lactic, elemente ce contin uleiuri vegetale*din medii controlate biologic

Un elixir eficient, minunat de stimulator si regenerator pentru pielea, matura si cu necesitati speciale.


 

 

Produse din aceeasi categorie