Home >> Life care > Unguent dureri >> Gel recuperator post traumatic Barba Tatei cu plante BIO Krauter

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Gel recuperator post traumatic Barba Tatei cu plante BIO Krauter

Gel recuperator post traumatic Barba Tatei cu plante BIO Krauter recomandat pentru accelerarea reparatiei osoase in caz de fracturi, entorse 250 gr.
33,44 RON

 

Descriere produs:

Gel recuperator post traumatic Barba Tatei cu plante BIO Krauter recomandat pentru accelerarea reparatiei osoase in caz de fracturi, entorse si a ranilor externe.
Caracteristici Gel recuperator post traumatic Barba Tatei cu plante BIO Krauter:
Cantitate neta:     250 mililitri
Greutate bruta:     250 grame
Datorita continutului ridicat de extracte de ginseng, vita de vie si tataneasa provenite din medii controlate biologic, acest gel favorizeaza cicatrizarea, regenerarea rapida a pielii si accelereaza procesul de reparatie osoasa in caz de fracturi. Ginseng-ul este recunoscut pentru capacitatea sa de a fortifica organismul si de a intensifica activitatea sistemului imunitar, grabind astfel vindecarea.

Beneficii Gel recuperator post traumatic Barba Tatei cu plante BIO Krauter

Gelul recuperator Barba Tatei cu plante BIO este recomandat pentru accelerarea reparatiei osoase in caz de fracturi, entorse si a ranilor externe.


Efecte Gel recuperator post traumatic Barba Tatei cu plante BIO Krauter

Datorita continutului ridicat in extracte din ginseng si vita-de-vie, povenite din medii controlate biologic si tataneasa favorizeaza cicatrizarea si regenerarea rapida a pielii si a mucoaselor, sudarea rapida a fracturilor. Gelul are de asemenea efecte antiinflamatoare si are proprietati astringente si calmante.
Mod de utilizare Gel recuperator post traumatic Barba Tatei cu plante BIO Krauter :
Se aplica pe pielea curata si uscata. Se maseaza usor.

Ingredients Gel recuperator post traumatic Barba Tatei cu plante BIO Krauter

Aqua , Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil , Symphytum Officinale Leaf Extract , Panax Ginseng Extract *, Vitis Vinifera Extract *, Cymbopogon Schoenanthus Extract *, Menthol , Camphor, Maltodextrin, Sodium Carbomer, C I 19140 *ingrediente provenite din medii controlate biologic

Gelul recuperator Barba Tatei cu plante BIO este recomandat pentru accelerarea reparatiei osoase in caz de fracturi, entorse si a ranilor externe.


 

 

Produse din aceeasi categorie