Home >> Adserv farmaceutice > Ceai vrac >> Ceai busuioc 50gr Adserv

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai busuioc 50gr Adserv

Ceai busuioc 50gr Adserv Antiseptica, carminativa, galactogoga, antiemetica, diuretica, antiinflamatoare, antifungica, febrifuga. Studii recente au aratat ca în compoziţia busuiocului intra
3,55 RON

 

Descriere produs:

Ceai busuioc 50gr Adserv

Partile aeriene cu frunze tinere ale plantei de busuioc - Ocimum Basilicum.
Uleiul volatil din busuioc contine linalol, eucaliptol, eugenol, estragol, camfor, anetol, taninuri si saponozide triterpenice.


Actiune Terapeutica:Ceai busuioc-

Antiseptica, carminativa, galactogoga, antiemetica, diuretica, antiinflamatoare, antifungica, febrifuga. Studii recente au aratat ca în compoziţia busuiocului intra mai multe substanţe cetonice care au o acţiune directă asupra celulelor hepatice. Prin consumul de ceaiuri de busuioc şi chiar de busuioc verde sau uscat - ca şi condiment în preparatele culinare, celulele hepatice sunt stimulate să producă o cantitate mai mare de enzime, ajutând astfel la o mai bună funcţionare a ficatului.


Ceai busuioc-

Intern: stimularea digestiei, meteorism abdominal, colici abdominale (balonari, senzatie de voma), aerofagie, anorexie, ulcer gastric sau duodenal, colite de fermentatie, diaree, gripa, raceli, bronsite, cefalee, infectii urinare.


Intern: infuzie-peste o lingurita cu plantă se toarna 250 ml apă clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se bea călduţ si neindulcit, câte 3 cani cu ceai pe zi, intre de mesele principale.


Contraindicatii:La persoanele cu sensibilitate alergică deosebită poate produce reacţii alergice de intensitate variată.

Ceai busuioc-

Nu se va administra copiilor sub 3 ani si femeilor gravide (poate provoca vărsături). A se evita supradozarea. Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată. A nu se lãsa la îndemâna si la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza zilnică recomandată


 

 

Produse din aceeasi categorie