Home >> Adserv farmaceutice > Ceai vrac >> Ceai chimion fructe 50gr Adserv

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai chimion fructe 50gr Adserv

Ceai chimion fructe 50gr Adserv Carminativ (ajuta la eliminarea gazelor intestinale), antispastic, stomahic (stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale), fluidifiant al secretiilor brons
3,70 RON

 

Descriere produs:

Ceai chimion fructe 50gr Adserv

Fructele plantei de chimion-Carum Carvi L.

Ulei volatil, reprezentat in principal de carvona si limonen, substante proteice, glucide, rezine, taninuri.

Ceai chimion fructe-Carminativ (ajuta la eliminarea gazelor intestinale), antispastic, stomahic (stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale), fluidifiant al secretiilor bronsice, emenagog (favorizeaza declansarea ciclului menstrual), galactogog (stimuleaza secretia lactata), vermifug.

Ceai chimion fructe-Intern: regenerează flora intestinală, calmează durerile abdominale, balonari- favorizează eliminarea gazelor intestinale, paraziti intestinali, bronsite.

Ceai chimion fructe-Intern: infuzie din o lingurita cu plantă la 250 ml apă clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se bea neindulcit, 2-3 cani cu ceai pe zi.

Ceai chimion fructe-Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată. A nu se lãsa la îndemâna si la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza zilnică recomandată.


 

 

Produse din aceeasi categorie