Home >> Adserv farmaceutice > Ceai vrac >> Ceai cicoare 50gr Adserv

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai cicoare 50gr Adserv

Ceai cicoare 50gr Adserv Ceaiul de cicoare este considerat un purificator pentru sânge, având în vedere că este bogat în vitaminele A, B, C, K şi P.
3,55 RON

 

Descriere produs:

Ceai cicoare 50gr Adserv

Ceai cicoare- este considerat un purificator pentru sânge, având în vedere că este bogat în vitaminele A, B, C, K şi P.
Vechii greci şi romani foloseau cicoarea ca stimulator pentru ficat. Şi în zilele noastre, rădăcina este utilizată pentru a scăpa de paraziţii intestinali şi de viermi, precum şi pentru tratarea diverselor afecţiuni ale ficatului şi bilei, inclusiv icterul şi guta. S-a demonstrat, de asemenea, că este benefică pentru splină şi în cazul pacienţilor cu pietre la bilă.

Ceai cicoare-Laxativ destinat copiilor
Ceai cicoare îndulcit cu miere este deseori folosit ca laxativ pentru copii, deoarece stimulează secreţiile bilei şi nu are niciun efect advers. S-a mai demonstrat, prin studii, că ajută la eliminarea mucusului dăunător din tractul intestinal şi calmează simptomele asociate cu un stomac deranjat. În acelaşi timp, infuzia din florile acestei plante este considerată un stimulent pentru cei lipsiţi de poftă de mâncare.
Ceai cicoare-Opreşte inflamaţiile şi iritaţiile
O bucată de tifon înmuiată în ceai de cicoare poate fi aplicată pe ulceraţiile de pe piele, pentru a stopa inflamarea, durerea şi iritaţiile şi pentru a grăbi vindecarea. Poate fi folosit pentru a curăţa şi a dezinfecta zonele cu tăieturi sau arsuri şi pentru calmarea dermei afectate de statul în exces la soare sau de otrăvirea cu iederă.
Studiile au demonstrat că Ceaiul de cicoare ajută şi la asimilarea calciului, absolut necesar bunei dezvoltări şi sănătăţii oaselor şi dinţilor
Ceai cicoare-Măreşte activitatea creierului
Infuzia de cicoare calmează simptomele asociate sindromului premenstrual şi echilibrează nivelul hormonilor. De asemenea, descurajează instalarea candidozei.
Spre deosebire de cafea sau de ceaiul negru ori verde, cicoarea nu conţine cafeină, aşa că ceaiul poate fi consumat de toată lumea, mai ales pentru că stimulează activitatea cerebrală şi concentrarea. Datorită acestui lucru, este indicat în perioadele de efort intelectual intens. „Cafeaua” de cicoare se obţine prin uscarea, prăjirea şi măcinarea rădăcinilor plantei. Acest surogat poate fi găsit gata preparat în magazinele de produse naturiste.


 

 

Produse din aceeasi categorie