Home >> Adserv farmaceutice > Ceai vrac >> Ceai crusin scoarta 50gr Adserv

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai crusin scoarta 50gr Adserv

Ceai crusin scoarta 50gr Adserv Scoarța de crușin este celebră deja pentru efectele sale laxativ-purgative. Din păcate însă această plantă este prea puțin cunoscută în toată comple
3,70 RON

 

Descriere produs:

Ceai crusin scoarta 50gr Adserv

Scoarța de crușin este celebră deja pentru efectele sale laxativ-purgative. Din păcate însă această plantă este prea puțin cunoscută în toată complexitatea efectelor sale, deși există numeroase studii care atestă proprietățile complexe antiinflamatoare, antivirale, antibacteriene și chiar antitumorale. La nivel intestinal, pe lângă efectul de stimulare a peristaltismului crușinul produce și alte două efecte foarte importante în cura de detoxifiere: inhibă absorbția apei și electroliților (ioni de Na și Cl) în celulele epiteliale ale colonului avînd un efect antiabsorbant și simultan determină un efect de stimulare a secreției de apă și electroliți în lumenul colonului. Aceste trei efecte combinate (de stimulare a peristaltismului, de inhibare temporară a absorbției prin peretele colonului a substanțelor din intestin și de stimulare a secrețiilor către traiectul colonului) fac din crușin un instrument activ în procesul de purificare intestinală, având un rol important în eliminarea depunerilor aderente pe pereții intestinali și a efectelor constipației cronice.
Ceai crusin scoarta- utilizat singur poate produce în timp obișnuință și iritație o oarecare intestinală. În formula complexă a Detoxicolonului efectele acestor plante sunt însă moderate de acțiunea emolientă și absorbantă a mucilagiilor și a principiilor active antiinflamatoare. Putem beneficia astfel de o curățire intestinală temeinică, adecvată și controlată, beneficiind la maxim de proprietățile unice ale crușinului.
Ceai crusin scoarta-laxativ sau purgativ (în funcţie de doză), coleretic, colagog, favorizează digestia; acţiunea laxativă apare la doze de 1-3 grame pe zi şi se manifestă după 8-12 ore de la administrare, prin iritarea mucoasei intestinale, cu creşterea peristaltismului; acţiunea purgativă apare la doze de peste 4 grame pe zi.
 


 

 

Produse din aceeasi categorie