Home >> Adserv farmaceutice > Ceai vrac >> Ceai fenicul fructe 50gr Adserv

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai fenicul fructe 50gr Adserv

Ceai fenicul fructe 50gr Adserv Balonari, aerofagie, calmarea colicilor abdominale (in special la copii), dispepsii, inapetenta, bronsita, astm, tuse de diverse etiologii (inclusiv convulsiva)
3,70 RON

 

Descriere produs:

Ceai fenicul fructe 50gr Adserv

Ceai fenicul fructe-Balonari, aerofagie, calmarea colicilor abdominale (in special la copii), dispepsii, inapetenta, bronsita, astm, tuse de diverse etiologii (inclusiv convulsiva), afectiuni renale, astenii, stimuleaza lactatia la femeile care alapteaza. 

Ceai fenicul fructe-intern: infuzie 1-2 lingurite la cana pentru adulti, 5-6 fructe pentru copii - se beau 2-3 ceaiuri pe zi.
Uz extern: infuzie cu concentratie dubla (1 lingurita la cana) pentru gargara; bai.

Feniculul este o combinatie de condiment cu leguma. Fructele sale (numite in mod eronat seminte), asemanatoare ca forma cu cele de chimen si anason, dar mai mari si de culoare mai verzuie, au aroma proaspata si dulceaga, ca o combinatie de fan cu menta, iar gustul este dulce si racoritor, un pic mentolat, asemanator cu cel al anasonului, dar mai bland si mai fin. Cu cat fructele sunt mai verzi la culoare, cu atat calitatea lor este mai buna. Frunzele sale, foarte asemanatoare cu cele de marar, amintesc de aroma fructelor, iar bulbul, amintind oarecum de o ceapa mare si alba, este dulceag si proaspat, cu textura crocanta. Varul sau italian, cu bulb carnos, este numit „finocchio”.
Feniculul intruchipeaza aici o trinitate, intocmai ca vechii exploratori – corsari – negustori.
Numele i se trage din latina, „foeniculum” insemnand „fan mic”, referire la aroma, denumire preluata in multe limbi europene: “fenchel” in germana, “fennel” in engleza, “finocchio” in italiana, “funcho” in portugheza, “fenicul” in romana, “fankal” in suedeza, “venkel” in olandeza, “fenkoli” in finlandeza si “fenkhel” in rusa.


 

 

Produse din aceeasi categorie