Home >> Adserv farmaceutice > Ceai vrac >> Ceai gastric 50gr. Adserv

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai gastric 50gr. Adserv

Ceai gastric 50gr. Adserv prin actiunea sa hipoacidifianta, astrigenta, cicatrizanta, hemostatica si calmanta, ceaiul gastric este indicat ca adjuvant in tratarea bolilor de stomac, in caz de
4,30 RON

 

Descriere produs:

Ceai gastric 50gr. AdservCeai gastric-prin actiunea sa hipoacidifianta, astrigenta, cicatrizanta, hemostatica si calmanta, ceaiul gastric este indicat ca adjuvant in tratarea bolilor de stomac, in caz de gastrita, ulcer gastric si duodenal, hiperaciditate, spasme gastro-intestinale, esofagita, imbunatatirea digestiei.

Ceai gastric-Se poate prepara dintr-un amestec in proportii relativ egale din urmatoarele plante:
    - sunatoare, flori de galbenele, coada-soricelului, frunze de patlagina, flori de salcam si radacina de lemn dulce;
    - flori de galbenele si de salcam, papadie, urzica, sunatoare, coada-soricelului, menta, fenicul si sovarv;
    - coada soricelului, musetel, sunatoare, coada racului si tintaura.

Sunatoarea si patlagina au proprietatea de a reduce aciditatea gastrica, prin actiunea lor cicatrizanta si emolienta iar galbenele si musetelul, prin rolul lor reepitelizant si antiseptic, ajuta la refacerea tesuturilor in caz de gastrite si ulcer.

Tintaura usureaza digestia prin stimularea secretiei sucului gastric iar coada-racului, datorita flavonoidelor, calmeaza durerilor stomacale si cele provocate de ulcer gastric. Feniculul, menta si papadia au, deasemenea, efect antispastic, antiseptic si usor sedativ asupra mucoasei gastrice.

Ceai gastric se prepara sub forma de infuzie, adaugand 250 ml apa peste 1-2 lingurite de plante. Se consuma zilnic 2-3 cani de ceai gastric, cu aproximativ 20 de minute inaintea meselor, un tratament eficient necesitand administrarea acestuia pe o perioada de pana la 5 saptamani.

 


 

 

Produse din aceeasi categorie