Home >> Adserv farmaceutice > Ceai vrac >> Ceai salvie 50gr. Adserv

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai salvie 50gr. Adserv

Ceai salvie 50gr. Adserv spasme, afectiuni ale maduvei spinarii, dereglari glandulare si tremurul membrelor (tremuraturile extremitatilor) are un efect benefic si asupra ficatului, inlaturand
3,70 RON

 

Descriere produs:

Ceai salvie 50gr. Adserv

 

Ceai salvie- are efect curativ in urmatoarele afectiuni : spasme, afectiuni ale maduvei spinarii, dereglari glandulare si tremurul membrelor (tremuraturile extremitatilor) are un efect benefic si asupra ficatului, inlaturand balonarile si toate indispozitiile legate de dereglarile functionarii ficatului, actiune depurativa, elimina mucozitatile prea abundente din aparatul respirator si stomac, stimuleaza pofta de mancare si combate tulburarile intestinale si diareea.

O infuzie de Ceai salvie ajuta si dintii care se misca, gingiile care singereaza, desosarile (retragerea gingiei), abcesele dentare. Se clateste gura, se face gargara sau se aplica tampoane de vata imbibate in infuzie.

Ceai salvie-, baut mai des, fortiftca intregul organism, ne fereste de atacuri de apoplexie si are un efect foarte favorabil asupra paraliziilor.


 

 

Produse din aceeasi categorie