Home >> Adserv farmaceutice > Ceai vrac >> Ceai talpa gastei 50gr.Adserv

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai talpa gastei 50gr.Adserv

Ceai talpa gastei 50gr.Adserv Alcaloizi, heterozizi cardiotonici, glicozide amare, sterolice, bufadienolice, flavone, acizi fenolici, saponozide, vitamina A,C,E, substante minerale.
3,55 RON

 

Descriere produs:

Ceai talpa gastei 50gr.Adserv

Partile aeriene ale plantei de talpa gastei - Leonurus Cardiaca.

Ceai talpa gastei-Alcaloizi, heterozizi cardiotonici, glicozide amare, sterolice, bufadienolice, flavone, acizi fenolici, saponozide, vitamina A,C,E, substante minerale.
Ceai talpa gastei-Antispasmodica si tonic cardiaca, sedativ nervoasa, hipotensiva, hipnotica, antispastica generala, stomahica.
Recomandari:
Ceai talpa gastei- afectiuni cardiace de origine nervoasa, stari depresive nervoase, anxietate, insomnii indeosebi ale cardiacilor, astm bronsic, colite si gastrite cu componenta nervoasa, atonie gastrica si digestie lenta. Extern: antiinflamator in echimoze si rani.
Mod de administrare:

Ceai talpa gastei- infuzie-peste 1-2 lingurite cu plantă se toarna 250 ml apă clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se beau 2 cani cu ceai pe zi, dimineata si seara. Extern: cataplasme cu infuzie din 25 g planta la 250 ml apa.
Contraindicaţii:

Ceai talpa gastei este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată. A nu se lãsa la îndemâna si la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza zilnică recomandatăi 50gr.AdservPartile aeriene ale plantei de talpa gastei - Leonurus Cardiaca.
Principii active:

 


 

 

Produse din aceeasi categorie