Home >> Adserv farmaceutice > Ceai vrac >> Ceai teci de fasole 50gr. Adserv
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro
Ceai teci de fasole 50gr. Adserv
CAUTA SI IN INTREBARI SI RASPUNSURI!
Descriere produs:
Ceai teci de fasole 50gr. Adserv
De la fasole ( in scop terapeutic ) se folosesc doar tecile, fara seminte. Acestea sunt cojile de la pastai, care se culeg verzi si apoi se usuca. Fitoterapia recomanda soiurile care au pastaia alba. Tecile contin aminoacizi, substante minerale, vitamina C, tirozida si triptofan.
Acest ceai din teci de fasole (sub forma de decoct) este un bun diuretic şi are o foarte mare eficienta in tratamentul diabetului zaharat. Reduce cantitatea de zahar din sange, curată organismul de toxine si, mai ales, igienizeaza rinichii si caile urinare.
Specialistii sustin ca rezultate bune se obtin si în tratamentul impotriva acumularii de apa în ţesuturi, afecţiune numita hidropizie.
Tratamentul cu ceai din teci de fasole mareste cantitatea de urina, inlaturand astfel excesul de apa din corp. Odată cu aceasta se elimină si toxinele, contribuind astfel la ameliorarea starilor reumatice. Datorită acidului silicic pe care il conţin, tecile de fasole remineralizeaza organismul.
In cistite (afectiuni ale vezicii urinare), ceaiul din teci de fasole calmeaza spasmele, normalizand urinarea. Eruptiile pielii (acneea) cedeaza dupa o cura cu fasole verde, folosita ca aliment sau sub forma de ceai preparat din teci uscate de fasole.
In combinatie cu alte plante, se poate obtine un ceai folosit in baile împotriva reumatismului.
Cunoscatorii recomanda acest ceai din teci de fasole si in tratamentul impotriva eczemelor, erupţiilor cutanate, acneei si TBC-ului pulmonar.
Mod de preparare ceai din teci de fasole : o lingura de teci de fasole se fierb, 15-20 de minute, intr-un sfert de litru de apa. Se beau 2-3 cesti pe zi. In diabet, ceaiul se bea neindulcit sau indulcit cu zaharina. Acest ceai din teci de fasole se mai poate face si astfel: peste 4 linguri de teci maruntite se toarna 1 l de apa si se lasa la macerat timp de o noapte. Dimineata, se fierb pana ce lichidul scade la jumatate. Aceasta cantitate se imparte in 2-3 porţii si se bea in cursul unei zile.
Tecile de fasole intra in compozitia tuturor amestecurilor pentru ceaiuri dietetice si antireumatice.