Home >> Adserv farmaceutice > Ceai vrac >> Ceai turita mare 50gr. Adserv

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai turita mare 50gr. Adserv

Ceai turita mare 50gr. Adserv Astringenta, diuretica, hepatica, tonica, hipoglicemianta, usor antiseptica, coleretic-colagoga, depurativa, stimulent al apetitului, stimuleaza secretia biliara
3,70 RON

 

Descriere produs:

Ceai turita mare 50gr. Adserv

Partea aeriana a plantei de turita mare - Agrimonia Eupatoria L.
Ceai turita mare-Tanin, flavone, substante amare, triterpene, ulei volatil, saruri de siliciu, vitaminele C si K.
Actiune terapeutica:

Ceai turita mare-Astringenta, diuretica, hepatica, tonica, hipoglicemianta, usor antiseptica, coleretic-colagoga, depurativa, stimulent al apetitului, stimuleaza secretia biliara si ajuta la eliminarea bilei in intest

Intern: afecţiuni renale, mărirea diurezei, gută, hipertensiune, anorexie, tuse, reumatism, gută, hemoroizi. Extern: acţiune cicatrizantă, astringentă, indicată în tratamentul rănilor şi hemoroizilor.
Mod de administrare:

Intern: infuzie-peste o lingurita cu plantă se toarna 250 ml apă clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se bea la temperatura camerei, 2-3 cani cu ceai pe zi, de preferinta prima dimineata, pe stomacul gol.
Contraindicaţii:

Ceai turita mare este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată. A nu se lãsa la îndemâna si la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza zilnică recomandată.


 

 

Produse din aceeasi categorie