Home >> PlantExtrakt Produse farmaceutice > Gemoterapice >> POLYGEMMA 4 SINUSURI 30ml PLANTMED

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

POLYGEMMA 4 SINUSURI 30ml PLANTMED

POLYGEMMA 4 SINUSURI 30ml PLANTMED actiune antiinflamatoare, antispastica si cicatrizanta, efect benefic asupra sinusurilor nazale si paranazale
22,50 RON

 

Descriere produs:

POLYGEMMA 4 SINUSURI 30ml PLANTMED  actiune antiinflamatoare, antispastica si cicatrizanta, efect benefic asupra sinusurilor nazale si paranazale

POLYGEMMA 4 SINUSURI 30ml PLANTMED Indicatii si compozitie. Produsul contine o combinatie de extracte gemoterapice care ajuta la ameliorarea simptomelor neplacute din racelile care afecteaza sinusurile.

-         Extractul din muguri de Carpen are efect benefic asupra sinusurilor nazale si paranazale, având actiune antiinflamatoare, antispastica si cicatrizanta.

-         Extractul din muguri de Coacaz negru este gemoterapicul cu actiune antiinflamatoare si antialergica, ce se comporta ca un “cortizon natural”.

-         Extractul din muguri de Mesteacan pufos, pe planul reactiei inflamatorii, actioneaza în faza de inflamatie exudativa (prima etapa a unui proces inflamator), având si o puternica actiune drenoare (stimuleaza procesele catabolice).

-         Extractul din muguri de Arin negru are actiune antiinflamatoare generala, fiind activ în toate sindroamele sau sechelele inflamatorii de la nivel de mucoase.

POLYGEMMA 4 SINUSURI 30ml PLANTMED Mod de administrare. Adulti si copii peste 7 ani: câte 1 ml de 2-3 ori pe zi, diluat în putina apa, înainte de mese.

-         În faza acuta se recomanda administrarea de 4-5 ori pe zi, timp de o zi, apoi se continua administrarea cu doze standard timp de 6 zile.

-         În cazuri cronice sau recidivante se recomanda cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.

POLYGEMMA 4 SINUSURI Plantextrakt


 

 

Produse din aceeasi categorie