Home >> Fares Trading ceai natural > Suplimente nutritive >> SUPORT PREMENSTRUAL 60cps FARES

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SUPORT PREMENSTRUAL 60cps FARES

SUPORT PREMENSTRUAL 60cps FARES reglarea ciclului menstrual, echilibreaza productia de estrogeni si progesteron, proprietati astringente, dismenoree
18,92 RON

 

Descriere produs:

SUPORT PREMENSTRUAL 60cps FARES reglarea ciclului menstrual, echilibreaza productia de estrogeni si progesteron, proprietati astringente, dismenoree

ingrediente/capsula:

cretisoara (Alchemillae herba) 90 mg, traista ciobanului (Bursae pastoris herba) 90 mg, frunze de roinita (Melissae folium) 75 mg, extract de fructe de mielarea (Agni casti fructus) 30 mg, extract de scoarta de salcie (Salicis cortex) 15 mg.

Efect SUPORT PREMENSTRUAL 60 cps Fares:

Acest produs contribuie la reglarea ciclului menstrual prin prezenta in compozitia sa a extractului de mielarea, care echilibreaza productia de estrogeni si progesteron (hormoni sexuali feminini). Datorita efectului antiinflamator, antialgic, antispastic al frunzelor de cretisoara, roinitasi a scoartei de salcie, aceste capsule calmeaza durerile premenstruale, iar prin actiunea diuretica data de traista ciobanului si cretisoara amelioreaza turgescenta (intarirea) sanilor.Proprietatile astringente, antihemoragice conferite de cretisoara, traista ciobanului si salcie favorizeaza reducerea fluxului menstrual abundent. Recomandari: dismenoree (reduce durerile menstruale) sau ciclu menstrual abundent.

SUPORT PREMENSTRUAL Contraindicatii:

Nu se cunosc contraindicatii.

Efecte secundare si interactiuni SUPORT PREMENSTRUAL :

La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare. Interactiuni cu alte medicamente: Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

Intrebuintare SUPORT PREMENSTRUAL 60 cps Fares:

Doza recomandata este de 1- 2 capsule de 2-3 ori pe zi.

Durata unei cure este de 4-6 luni, sau conform recomandarii medicului. Se administreaza cu 7-10 zile inainte de menstruatie, sau in caz de ciclu abundent si neregulat, pe parcursul intregii luni.

SUPORT PREMENSTRUAL Prezentare:

60 capsule a 300 mg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUPORT PREMENSTRUAL pret

SUPORT PREMENSTRUAL forum

SUPORT PREMENSTRUAL ieftin


 

 

Produse din aceeasi categorie