Home >> Hofigal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> Complex antioxidant 40cps Hofigal

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Complex antioxidant 40cps Hofigal

Complex antioxidant 40cps Hofigal Poate fi utilizat cu succes ca adjuvant in tratamentul: disfunctiilor vasculare, disfunctii ale sistemului neuro-vegetativ, deficiente ale sistemului imunitar
12,30 RON

 

Descriere produs:

Complex antioxidant 40cps Hofigal

Complex antioxidant-Extract uscat din fructe de afin, motul curcanului, spirulina, extract din samburi de struguri, pulpa de catina, ascorbat de sodiu excipienti pana la 900mg/comprimat

Complex antioxidant
-Adulti: 1-2 comprimate/zi timp de 10 zile, pauza si consultarea medicului pentru a continua tratamentul. Copii peste 7 ani: 1/2 comprimat/zi timp de 5 zile.

Complex antioxidant-Produsul este recomandat ca supliment nutritiv, cu rol antioxidant, antiinflamator, antiedematos si vitaminizant.

Complexul antioxidant-Poate fi utilizat cu succes ca adjuvant in tratamentul: disfunctiilor vasculare, disfunctii ale sistemului neuro-vegetativ, deficiente ale sistemului imunitar, persoanelor care lucreaza in conditii de suprasolicitare fizica si intelectuala, in covalescenta dupa afectiuni grave si interventii chirurgicale, sursa de siliciu si calciu pentru ortopedie, pentru sportivi, in afectiuni digestive, hepato-biliare, si oculare.


 

 

Produse din aceeasi categorie