Home >> Hofigal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> Complex alfalfa 50cpr Hofigal

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Complex alfalfa 50cpr Hofigal

Complex alfalfa 50cpr Hofigal Antianemic Contine mari cantitati de beta-caroten, vitamina B, C, D, E, K, U si minerale ca potasiu, fier, calciu si fosfor. Contine opt aminoacizi esentiali si
24,37 RON

 

Descriere produs:

Complex alfalfa 50cpr Hofigal

Antianemic

Complex alfalfa  dupa numele sau in limba araba, ce s-ar traduce ca "tata" a tuturor plantelor, este utilizata in medicina traditionala a multor popoare datorita efectelor sale terapeutice.

Complex alfalfa -Contine mari cantitati de beta-caroten, vitamina B, C, D, E, K, U si minerale ca potasiu, fier, calciu si fosfor. Contine opt aminoacizi esentiali si o mare cantitate de clorofila, un foarte bun detoxifiant.

-Administrare:
- 1-2 capsule de 3 ori/zi inainte de masa, timp de 60-90 zile dupa care se face o pauza de 30 zile.

Complex alfalfa -Ca supliment fitoterapic in tratamente alopate ale unor tulburari digestive acute si cronice, hepatite cronice; fortifica sistemul imunitar si incetineste procesele de imbatranire, asigura un somn mai odihnitor, creste puterea fizica, pofta de viata.

-Avand in vedere continutul crescut in vitamine liposolubile si ca acestea se acumuleaza in organism, utilizarea lucernei se recomanda doar timp de 2-3 luni dupa care se face o pauza de o luna.


 

 

Produse din aceeasi categorie