Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 60cpr DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 60cpr DACIA PLANT

Remineralizantă, vitaminizantă, antioxidantă, roborantă, trofică a celulelor nervoase, antiastenică, antianemică, hepatoprotectoare, stimulează fertilitatea la bărbaţi, încetineşte proce
23,55 RON

 

Descriere produs:

Drojdie cu seleniu organic 60cpr DaciaPlant


Descriere:
  PROPRIETĂŢILE VITAMINELOR DIN COMPLEXUL B:
  Global, grupul vitaminelor B prezintă acţiune antianemică, vitaminizantă şi trofică asupra celulelor nervoase. Datorită conţinutului ridicat de proteine şi aminoacizi, drojdia-de-bere are acţiune hepatoprotectoare şi, de asemenea, ajută la refacerea florei intestinale saprofite, mai ales după tratamentul cu antibiotice (datorită ciupercii Saccharomyces cerevisiae). Alte proprietăţi: remineralizante, vitalizante, roborante, antiastenice.
  Vitamina B1 (tiamina) - eficientă în combaterea tulburărilor digestive, cardiace, a nevralgiilor şi oboselii. Susține funcția cardiacă și activitatea sistemului nervos central și periferic. Indispensabilă în transformarea hidraților de carbon (zaharuri) în lipide (grăsimi), ajutând astfel la creșterea rezervelor energetice. Favorizează depunerea glicogenului în ficat.
  Vitamina B2 (riboflavina) – necesară creșterii și reproducerii. Are un rol important în: metabolismul proteinelor, grăsimilor, în special în cel al glucidelor (scade glicemia), în regenerarea celulelor, în procesele celulare de oxido-reducere (antioxidantă), în sinteza hemoglobinei, în menținerea sănătății vederii.
  Vitamina B3 (niacinamida sau vitamina PP) – este vasodilatatoare și stimulează buna circulație a sângelui. Susține buna funcționare a sistemului nervos, favorizează concentrarea și mărește capacitatea mentală, menține vitalitatea și energia organismului, potențează eliberarea nutrienților și a energiei din alimente, scade colesterolul.
  Vitamina B5 (pantotenat de calciu) – stimulentă generală a glandelor endocrine, contribuie la producerea de hormoni corticosuprarenalieni, măreşte rezistenţa la stres și infecţii. Ajută la hidratarea pielii și elimină tendința la exfoliere. Intervine în procesele metabolice pentru eliberarea energiei din alimente și susține procesul de creștere a organismului.
  Vitamina B6 (piridoxina) – stimulentă a celulei nevoase, neurotropă, antianemică. Importantă pentru buna funcționare a sistemului nervos și a măduvei osoase în sinteza globulelor roșii. Cofactor important în metabolismul acizilor grași, metabolismul proteinelor și aminoacizilor.
  Vitamina B7 (colina) – acționează ca factor de creștere, ameliorează funcția ficatului. Colina, ca și componentă a fosfatidilcolinei, ajută la eliminarea grăsimilor din ficat, la folosirea optimă a grăsimilor și a colesterolului în organism. Amplifică capacitatea de memorare. Este un adjuvant valoros în tratarea alcoolismului.
  Vitamina B8 (biotina) - utilă pentru reglarea metabolismului proteinelor, grăsimilor și glucidelor. Asigură funcționarea normală a țesuturilor și organelor. Crește capacitatea de efort fizic, este recomandată în caz de oboseală intensă, pentru dureri musculare, stări depresive și anxioase. Menține sănătatea dinților, oaselor, pielii, părului și unghiilor.
  Vitamina B9 (acidul folic) - are efect antianemic prin stimularea formării globulelor roșii. Participă la metabolizarea proteinelor, are rol important în sinteza aminoacizilor, acizilor nucleici (ADN și ARN) și în diviziunea celulară.
  Vitamina B12 (cianocobalamina) - antianemică, participă la formarea globulelor roșii. Contribuie la menținerea sănătății sistemului nervos. Ajută la menținerea sănătății dinților, oaselor, părului, pielii și unghiilor. Stimulează procesele de creștere.
B15 (acid pangamic) - ameliorează oxigenarea tisulară, ajută la detoxifierea ficatului.
Actiuni:
  Remineralizantă, vitaminizantă, antioxidantă, roborantă, trofică a celulelor nervoase, antiastenică, antianemică, hepatoprotectoare, stimulează fertilitatea la bărbaţi, încetineşte procesul de îmbătrânire, stimulează funcţia imunitară
Indicatii:
Se utilizează ca adjuvant în: carenţe de seleniu, hipovitaminoză B, afecţiuni neurologice inflamatorii şi dureroase, stări de oboseală şi slăbiciune, convalescenţă, surmenaj, anemie, astenie, neurastenii.
ALTE INDICAŢII:
Se utilizează ca adjuvant în: infertilitate la bărbaţi, afecţiuni cardiovasculare (cardiomiopatie, ischemie cardiacă), hipogalactie, îmbătrânire precoce şi în geriatrie.
Contraindicatii:
Alergie la drojdie-de-bere
Compozitie:
Ingrediente active: drojdie-de-bere (400 mg), drojdie cu 1000ppm seleniu (100 mg).
Ingrediente inactive: celuloză microcristalină, aerosil, stearat de magneziu.
Un comprimat conţine 100µg seleniu – 182% DZR (conform Directivei 2008/100/EC)
SELENIUL este un oligoelement esenţial pentru organism, fiind descoperit în anul 1817 de către chimistul Jacob Berzelius. Corpul uman conţine între 13 şi 20 mg de seleniu. Rolul acestuia este de cofactor al enzimelor antioxidante (cum ar fi glutation peroxidaza), fiind recomandat pentru: reducerea stresului oxidativ, creşterea fertilităţii la bărbaţi, încetinirea proceselor de îmbătrânire şi stimularea funcţiei imunitare. Factorii care pot reduce nivelurile de seleniu din organism sunt: regimul vegetarian, fumatul, rezecţia gastro-intestinală şi unele medicamente.
DROJDIA-DE-BERE reprezintă masa rezultată după presarea reziduului rămas la fermentarea berii, ea fiind utilizată în panificaţie şi la prepararea băuturilor alcoolice. Drojdia conţine o ciupercă saprofită unicelulară microscopică denumită Saccharomyces cerevisiae, din compoziţia căreia fac parte următoarele substanţe bioactive: proteine, aminoacizi, vitamine din complexul B (B1 - tiamina, B2 - riboflavina, B3 - niacinamida, B5 -pantotenatul de calciu, B6 - piridoxina, B7 - colina, B8 - biotina, B9 - acidul folic, B12 - cianocobalamina, B15 - acidul pangamic); săruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, seleniu), enzime, lipide, glucide, etc.
Administrare:
Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1 comprimat de 1-2 ori pe zi, înainte de masă. Femei care alăptează: câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, înainte de masă.
Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie