Home >> > >> Calciu,Magneziu si Zinc 30cps Biofarm

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Calciu,Magneziu si Zinc 30cps Biofarm

Calciu,Magneziu si Zinc 30cps Biofarm Calciu Magneziu Zinc reprezinta o asociere a trei elemente esentiale pentru buna functionare si pentru mentinerea echilibrului mineral al organismului.
18,20 RON

 

Descriere produs:

Calciu,Magneziu si Zinc 30cps Biofarm

 

Calciu este mineralul cel mai bogat reprezentat in organismul uman. Are rol important in mineralizarea oaselor si a dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculara, mentinerea ritmului normal al inimii. Aportul adecvat de Calciu este important la toate varstele, dar in special in perioada de crestere, in timpul sarcinii si lactatiei precum si la varsnici.
Magneziu este un element mineral indispensabil vietii celulelor. Implicat in mai mult de 300 de reactii biochimice din organism, Magneziu contribuie la sustinerea ritmului normal al inimii, favorizeaza dezvoltarea unor oase puternice si mentine in limite normale functiile muschilor si ale sistemului nervos. Intervine in metabolismul energetic (participa la transformarea zaharului din sange in energie) si in formarea proteinelor. In asociere cu calciu, magneziul ajuta la diminuarea stresului zilnic, confera energie in perioadele de astenie, deprimare nervoasa sau oboseala.
Zincul este un microelement cu proprietati antioxidante si intra in constitutia a circa 60 de enzime; are rol important in: mentinerea acuitatii vizuale, metabolismul proteinelor, grabirea vindecarii arsurilor si ranilor, stimularea asimilarii unor vitamine, activarea sistemului imunitar. Previne caderea parului si contribuie la mentinerea sanatatii unghiilor si pielii. De asemenea, Zincul stimuleaza activitatea mintala si ajuta la buna functionare a creierului.

Calciu,Magneziu si Zinc reprezinta o asociere a trei elemente esentiale pentru buna functionare si pentru mentinerea echilibrului mineral al organismului.


 

 

Produse din aceeasi categorie