Home >> > >> Ginkgo Biloba cu Magneziu 60cpr Biofarm

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ginkgo Biloba cu Magneziu 60cpr Biofarm

Ginkgo Biloba cu Magneziu 60cpr Biofarm Extractul uscat standardizat din frunzele de Ginkgo Biloba, datorită conţinutului său în ginkgoflavonoide şi terpene lactone, îmbunătăţeşte ci
36,00 RON

 

Descriere produs:

Ginkgo Biloba cu Magneziu 60cpr Biofarm

Extractul uscat standardizat din frunzele de Ginkgo Biloba, datorită conţinutului său în ginkgoflavonoide şi terpene lactone, îmbunătăţeşte circulaţia atât la nivel periferic cât şi la nivel central, cel mai puternic efect manifestându-se în regiunea creierului, urechilor şi extremităţilor.
 
Sporirea afluxului de sânge în aceste zone ameliorează substanţial funcţiile cerebrale, puterea de concentrare şi memoria, limitează apariţia unor tulburări ale auzului (ţiuituri în urechi) şi restabileşte tonusul pereţilor vasculari.
 
De asemenea, flavonoidele din extractul de Ginkgo Biloba contribuie la neutralizarea radicalilor liberi (particule toxice apărute prin expunerea la diferite noxe - poluare, fumat, alimentaţie incorectă etc.) şi combat astfel tendinţa la îmbătrânire precoce a celulelor.
 
Magneziul este un element mineral indispensabil vieţii celulelor. Implicat în mai mult de 300 de reacţii biochimice din organism, magneziul contribuie la susţinerea ritmului cardiac fiziologic şi favorizează dezvoltarea unor oase puternice şi menţine în limite normale funcţiile muşchilor şi ale sistemului nervos. Intervine în metabolismul energetic (participă la transformarea zahărului din sânge în energie) şi în sinteza proteinelor.
 
Combinaţia dintre extractul de Ginkgo Biloba cu Magneziu, prin completarea reciprocă a celor două elemente, este utilă în special persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească memoria şi puterea de concentrare, celor care îşi simt adesea extremităţile (mâini, picioare) reci şi acelora care sunt incomodaţi frecvent de percepţii auditive neplăcute (ţiuituri în urechi).
 
Mod de utilizare:
Câte 1 comprimat de 1-2 ori pe zi. 1 comprimat conţine 50% din doza zilnică recomandată pentru magneziu.
 
Precauţii:
Se recomandă precauţie în utilizare la pacienţii cu tulburări de coagulare. Se întrerupe utilizarea înainte de intervenţii chirurgicale sau tratamente stomatologice. Nu se recomandă utilizarea în timpul sarcinii şi alăptării
 


 

 

Produse din aceeasi categorie