Home >> Medica Produse farmaceutice > Suplimente naturale >> Sunatoare Ginseng, 60 capsule - Depresie - Anxietate - Medica

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Sunatoare Ginseng, 60 capsule - Depresie - Anxietate - Medica

Sunatoare & Ginseng 60 capsule - Depresie - Anxietate - Medica Stari depresive (simptomatice, reactive, nevrotice).
15,75 RON

 

Descriere produs:

Sunatoare & Ginseng, 60 capsule - Depresie - Anxietate - Medica
Stari depresive (simptomatice, reactive, nevrotice), sustinerea tratamentului in cursul curelor de dezintoxicare cu substante ce produc dependenta.

 


Compozitie:


- sunatoare, ginseng
   
Continut Sunatoare & Ginseng :


- 60 capsule
   
Indicatii Sunatoare & Ginseng :
   
Stari depresive (simptomatice, reactive, nevrotice), sustinerea tratamentului in cursul curelor de dezintoxicare cu substante ce produc dependenta (alcool, heroina, cocaina etc), colecistite, ulcer gastric si duodenal.


Administrare Sunatoare & Ginseng :   

 

- 3 capsule / zi

 

Actiuni Sunatoare & Ginseng :


- Sunatoarea are in Compozitie: hipericina-principalul component responsabil de actiunea farmacologica, tanin, derivati flavonici. Pe langa actiunile clasice antimicrobiana, coleretica, colecistokinetica, cicatrizanta, s-a evidentiat o foarte buna actiune antidepresiva, actionand ca inhibitor al monoaminoxidazei.

 

- Radacina de ginseng, prin continutul in ginsenozide si prostisol, are un spectru larg de actiuni farmacologice efecte tonice, de influentare in sens pozitiv a eritropoezei imunostimulatoare, cu cresterea rezistentei si a capacitatii de aparare a organismului antiaterosclerotica hepatoprotectoare stimulatoare asupra functiilor reproductiva si psihosexuala.

 

- Foarte importante sunt efectele ginsengului la nivel SNC anxiolitice, de prevenire si combatere a simptomatologiei neurasteniei si distoniei neurovegetative. Prin potentarea actiunii antidepresive a ginsengului cu cea a sunatorii, produsul poate fi utilizat in combaterea fenomenelor depresive care apar in cursul curelor de dezintoxicare cu substante dopante.
 


 

 

Produse din aceeasi categorie