Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> PASSIFORTE 40cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

PASSIFORTE 40cps HERBAGETICA

PASSIFORTE 40cps HERBAGETICA sedativ, somnifer, depresie, anti epileptic, anxiolitic, actiune calmanta, somnifera si antispastica mult mai puternica decat simpla pulbere de Passiflora
27,31 RON

 

Descriere produs:

PASSIFORTE 40cps HERBAGETICA sedativ, somnifer, depresie, anti epileptic, anxiolitic, actiune calmanta, somnifera si antispastica mult mai puternica decat simpla pulbere de Passiflora


Passiforte este un produs original romanesc, obtinut prin asocierea extractului de Passiflora incarnata cu planta ca atare.

La cele doua componente mentionate, se adauga si Ginsengul siberian, pentru a potenta efectele anti-stres ale produsului si pentru a nu afecta unele functii cognitive, mai ales atentia, prin efectul sedativ.

Ceea ce rezulta este un produs cu o actiune calmanta, somnifera si antispastica mult mai puternica decat simpla pulbere de Passiflora, deoarece extractul din aceasta planta, care este principalul ingredient al PASSIFORTE, este practic perfect asimilabil de catre organismul uman si de cateva ori mai bogat in principii active decat simpla planta.

Iata, in continuare, si principalele actiuni ale extractului Passiflora, puse in evidenta prin studii stiintifice.
Actiuni Passiforte :
Anxiolitic – studiile făcute în anii 90 în Germania, de către COMISIA E – organismul de reglementare a folosirii plantelor medicinale din această tară, au confirmat extraordinara actiune de eliminare a anxietătii, precum si a tulburărilor asociate, a acestei plante.
Sedativ – cercetările făcute sub conducere prof. Dr. L. Krenn, de la Institutul de Farmacognozie al Universitătii din Viena, au demonstrat că extractul de passiflora reduce excitabilitatea nervoasă.
Somnifer – studii făcute încă de la începutul secolului XX ( sub îndrumarea Dr. E. D. Stapleton, din Detroit) au demonstrat faptul că administrarea de passiflora induce starea de relaxare si somn. În prezent, în Statele Unite, de exemplu, organismul care supervizează administrarea alimentelor si medicamentelor (celebra - FDA) recunoaste efectul somnifer al acestei plante. Însă, spre deosebire de narcoticele de sinteză, passiflora induce un somn normal, cu respiratie usoară si cu depresie neurologică si mentală redusă sau absentă. Dupa trezire, cei care au luat această plantă, nu prezintă stări de ameteală, confuzie, stupoare sau melancolie.
Anti-epileptic – studiile făcute sub conducerea dr. M. Spinella, în anul 2001, au arătat că administrarea de passiflora reduce frecventa si intensitatea crizelor de epilepsie, la unii pacienti.
 
Alte efecte benefice ale acestei plante sunt cele: antiastmatice, hipotensoare, antitusive, antispastice.
Studii recente au arătat că passiflora este un excelent ajutor pentru persoanele dependente de droguri (opiacee, cannabis), dependente de alcool sau dependente de tutun.
Administrarea pe termen lung de passiflora, reduce excitabilitatea nervoasă, tremurul membrelor, previne depresia si iritabilitatea persoanelor care vor să renunte la viciu.
Mod de Administrare Passiforte : anxietate, atacuri de panică – se tin cure, cu o durata de 90 de zile, timp în care se administrează, câte o capsulă de patru ori pe zi, pe cât posibil administrarea fiind uniform distribuită de-a lungul zilei.
 
Insomnie, cosmaruri – cu 30 minute înainte de cină si cu 30 de minute înainte de culcare, se administrează câte 1-2 capsule de Passiflora. Efectul apare prin cumul, actiunea de normalizare a somnului văzându-se, de regulă, după 2-3 săptămâni de administrare.
 
Astm, tuse – se tin cure, cu o durată de 20-30 de zile, timp în care se iau câte sase capsule pe zi.
Hipertensiune, tahicardie - se tin cure cu o durată de 45 de zile, timp în care se iau câte 4-6 capsule pe zi. Fiecare cură va fi urmată de 21 zile de pauză, după care administrarea se poate relua.
 
Predispozitie spre infarct – se iau câte 4-6 capsule pe zi, în cure de 60 de zile, urmate de 15-20 zile de pauză, după care administrarea se poate relua.
 
Sindromul colonului iritabil, gastrită si colită pe fond de stress – se iau câte patru capsule pe zi, în cure de 30 de zile, urmate de alte 10 zile de pauză, după care administrarea se poate relua.
 
Precautii si contraindicatii: a se administra cu prudentă copiilor, precum si femeilor însărcinate sau care alăptează. In cazuri foarte rare, ingerarea de Passiflora poate produce greata, accese de voma si tahicardie, cazuri in care administrarea acestui produs se suspenda.
 
Persoanele care sunt sub tratament cu sedative de sinteza nu vor lua acest produs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PASSIFORTE 40cps HERBAGETICA pret

PASSIFORTE 40cps HERBAGETICA ieftin

PASSIFORTE 40cps HERBAGETICA forum

PASSIFORTE 40cps HERBAGETICA indicatii

PASSIFORTE 40cps HERBAGETICA tratament


 

 

Produse din aceeasi categorie