Home >> BYODO NATURKOST GmbH > produse BIO >> Paste superioare cannelloni bio 250gr Byodo

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Paste superioare cannelloni bio 250gr Byodo

Paste superioare cannelloni bio 250gr Byodo Taiteii deschisi la culoare sunt numiti de catre italieni semola si sunt alcatuiti din graunte de faina si germeni.Acesti germeni sunt bogati in pro
10,50 RON

 

Descriere produs:

Paste superioare cannelloni bio 250gr Byodo

Paste Superioare Cannelloni Bio 250 Gr Byodo Naturkost

Paste superioare cannelloni  250g Taiteii deschisi la culoare sunt numiti de catre italieni semola si sunt alcatuiti din graunte de faina si germeni.Acesti germeni sunt bogati in proteine, grasimi (ulei de germen) si vitamine, in special vitamina B. Amestecul special din diferite soiuri de grau, apa de fantana si o uscare lenta sunt secretul pastelor superioare.

Timp de fierbere:1 - 11 minute.
Fara ou.

Mod de preparare
Cannelloni cu spanac:
Umplutura: 1,2 kg spanac inghetat, 3 g cascaval gouda proaspat, 5 salote, 4 catei de usturoi, 5 g cascaval ricotta, 4 oua, sare, piper proaspat macinat. Grasime pentru forma si 2 pachete de Cannelloni a cate 25 g.
Sos:
12g unt, 12g faina, 1/2 L lapte, 1 L fiertura de legume, 2 g cascaval Gouda proaspat, 2 oua, 5 linguri parmezan ras.

Paste superioare cannelloni Preparare umplutura:
Spanacul se dezgheata si se taie. Se rade cascavalul. Salotele si usturoiul se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune umplutura cu o lingura in foile de cannelloni in tava tapetata.

Paste superioare cannelloni Preparare sos:
Se incalzeste untul intr-o oala si se dinstuie faina prin amestecare. Se adauga incet laptele si fiertura de legume. Se ia de pe aragaz si se lasa la racit. Se rade cascavalul si se adauga impreuna cu ouale in sos. Se adauga sare si piper dupa gust. Sosul se toarne peste Cannelloni si se presara parmezan.

Se lasa la copt la 175 grade C cca 3 minute.


 

 

Produse din aceeasi categorie