Home >> Life care > Cosmetice terapeutice >> Gel anticelulitic cu menta BIO Krauter

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Gel anticelulitic cu menta BIO Krauter

Gel anticelulitic cu menta BIO Krauter ajutand la reducerea excesului de apa din tesuturi, permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele
60,17 RON

 

Descriere produs:

Gel anticelulitic cu menta BIO Krauter efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa din tesuturi, permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele. Efectul termic actioneaza local, reducand vizibil aspectul de coaja de portocala, stimuland micro-circulatia si intarirea musculaturii.
Caracteristici Gel anticelulitic cu menta BIO:
Cantitate 250GR
Acest gel are un efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa din tesuturi, permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele. Efectul termic actioneaza local, reducand vizibil aspectul de coaja de portocala, stimuland micro-circulatia si intarirea musculaturii.

Beneficii Gel anticelulitic cu menta BIO

Gelul anticelulitic cu efect termic actioneaza local, reducand vizibil aspectul de coaja de portocala, stimuland micro-circulatia si intarirea musculaturii.
Efecte Gel anticelulitic cu menta BIO

Gelul are un efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa si permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele. Combinatia speciala dintre menta si rozmarin provenite din medii controlate biologic ajuta la imbunatatirea regenerarii celulare, diminuarea fragilitatii capilare, inbunatatirea texturii, netezirea si tonifierea pielii. Stimuleaza circulatia sangvina periferica si ofera elasticitate si suplete pielii.

Mod de folosire Gel anticelulitic cu menta BIO :
Gelul se aplica zilnic, dimineata si seara pe zonele cu probleme, masand circular si intens. Este recomandat pentru orice tip de piele. Este recomandat a se consuma minim 2.5 litri de apa pe zi pe durata tratamentului.

Ingredients Gel anticelulitic cu menta BIO

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene , Dimethicone, Carnitine, Caffeine, Mentha Piperitha Extract*, Rosmarinus Officinalis Extract*, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Vanillyl Butyl Ether, Alcoohol Denat ., Citral, Geraniol, Linalool, Limonene, Trideceth- 10, Phenoxyethanol. *ingrediente provenite din medii controlate biologic
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gel anticelulitic cu menta BIO pret

Gel anticelulitic cu menta BIO indicatii

Gel anticelulitic cu menta BIO forum

Gel anticelulitic cu menta BIO ieftin

Gel anticelulitic cu menta BIO okazii

Gel anticelulitic cu menta BIO tratament


 

 

Produse din aceeasi categorie